Gaming

Cele mai bune jocuri ale anului 2015

Am mai scapat de un an. Un an care ne-a oferit destul de multe surprize placute, precum Ori sau Life is Strange, pana si Until Dawn, un joc care nu ne-a spus nimic initial, a reusit sa ne impresioneze.  Acestea sunt  jocuri ale anului 2015, cu bune si cu rele.

Cu toate astea practici mizere precum Day One DLC, jocuri optimizate cu ranga, patch-uri de cativa giga si sa nu uitam Season Pass-urile, care acum ridica pretul unui joc de la pretul normal de 49.99 sau 59.99 euro (daca esti Activision si nu ai invatat inca ce inseamna conversie valutara, mai ales in mediul digital) la un umil pret dublu.

2015 a fost si anul in care Steam Refund Policy a fost folosita de utilizatori in cazul lui Batman: Arkham Knight – jocul fiind scos de pe Steam pentru o lunga perioada de timp pentru a fi optimizat. El saracul a fost optimizat, dar nu atat de bine si in acest moment pe sisteme mai slabe functionand sub limita acceptata. Motiv pentru care Warner Bros are multe sanse sa primeasca coliva de aur anul acesta.

Sa nu uitam ca acesta a fost anul in care Kojima a spus la reventinde-o de la Konami, asta nu inainte sa ii fie sters numele de pe coperta jocului si din jocul in sine, banat de la evenimente, fiind astfel umilit in mod public si nu in ultimul rand, MGS 5 care este o bomba cu neutroni din punct de vedere al povestii, lipsind bucati semnificative din aceasta. Din aceasta cauza am pierdut si Sillent Hills P.T., un joc promitator care acum este inca un titlu … disparut.

Bine, nici faptul ca Nolan North a avut placerea sau neplacerea sa ii inlocuiasca vocea lui Peter Dinklage in Destiny nu a fost de ici de colo, dar sa nu uitam ca prestatia lui Dinklage a fost pe putin spus lamentabila. Pe de alta parte, actorii vocali care au interpretat sute de personaje de-a lungul anilor in 2015 au intrat in greva, lucru care a cam zguduit putin industira si producatori, ale caror practici sunt mizere uneori, actorii vocali fiind platiti in biscuti (bani putini) in multe cazuri.

Ce sa mai, daca este sa aruncam o privire peste acest an, trebuie sa ne uitam si peste Star Wars Battlefront, joc si el de 120 de euro, nejustificati daca este sa ne intrebat pe noi, care in afara de feeling-ul de Star Wars din punct de vedere al imaginii si al sunetului, ofera o experienta extrem de precara la capitolul gameplay.

Pana la urma discutam de un an interesant! Din acest motiv, am executat cateva schimbari in topul nostru anual al jocurilor, de aceasta data spargand in top-uri fiecare categorie, existand si un material intreg, care, o sa apara saptamana aceasta.

Acestea fiind spuse … Link-urile se gasesc mai jos.

Cel mai bun multiplayer

Cea mai buna directie artistica

Cel mai bun gameplay

Cel mai bun sunet

Cea mai buna poveste

Cel mai bun shooter

Cel mai bun racer

Cel mai bun RPG

Cel mai bun joc de strategie

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button