Gaming

Top 5 cel mai bun multiplayer al anului 2015

Una din cele mai importante componente intr-un joc este Multiplayer. Uneori este acolo doar pentru a justifica pretul de 59.99 de euro sau 49.99 daca nu esti Activision. Cu toate astea anul 2015 a fost plin de surprize placute din cele mai neasteptate locuri cu un multiplayer senzational.

Rocket League

  1. Rocket League

Nu putem numi decat surpriza anului acest joc. Simplu, usor de intuit si definitia cuvantului aleator, Rocket League are fara doar si poate unul dintre cele mai bune componente de multiplayer din acest an. Nimeni nu s-ar fi gandit ca un mod al unui joc din 1999, numit Rollcage, si-ar face aparitia pe piata, ba mai mult v-a domina monitoarele gamerilor sute de ore.

Legacy Of The Void

  1. Starcraft II: Legacy of the Void

Daca cineva este mirat de prezenta lui Legacy of the Void in acest top, ori nu a jucat jocul, ori nu a agreeaza genul RTS. Cu toate astea, componenta multiplayer a ultimului capitol din trilogie i-a aminte de plangerile fanilor si indreapta multe dintre ele. Mai mult, exista o groaza de moduri de joc care vor sustine acest titlu peste ani si ani.

Rinbow Six Siege

  1. Rainbow Six: Siege

Nu ne-am distrat in Siege. Ne-am blestemat zilele in unele cazuri. Chiar si asa, jocul este o experienta demna de bronz. Este frustrant sa ramai singurul om in viata din echipa. Dar credeti-ne pe cuvant cand va spunem ca sentimentul de implinire cand iti ventilezi toata opozitia de unul singur, folosind gadget-uri si alte traznai este senzational. Este echilibrat, partial. Este distractiv, cand nu ramai singurul din echipa in viata. Este bine gandit si are o serie de implementari noi care il recomanda oricarui fan al shooterelor.

Vermintide

  1. Warhammer: End of Times – Vermintide

Ce se intampla atunci cand pui intr-o oala Left 4 Dead, un sistem de loot si un multiplayer cooperativ? Warhammer: End of Times – Vermintide … aia se intampla! De departe unul dintre cele mai bune jocuri cooperativee din acest an, Vemintide demonstreaza ca se pot face jocuri Warhammer fara sa fie un dezastru de proportii. Daca esti fan jocuri Co-Op, recomandam cu toata increderea acest titlu.Multiplayer

  1. Splatoon

341 de ore petrecute cu acest titlu. 341 de ore de distractie, care dupa terminarea acestui top au toate sansele sa se transforme in 350. Nintendo demonstreaza inca odata ca pot livra si alte jocuri in afara de titlurile obisnuite, rezultatul fiind cel mai bun multiplayer al anului 2015. Sunt putine momente in care jocul te scoate din sarite si atunci cand o face, este atat de dragalasi incat nu poti sa exclami: „Hai maaaa!”.

Mentiuni onorabile:

Call of Duty: Black Ops III

Heroes of the Storm

Star Wars: Battlefront – Glumim… nimeni intreg la minte n-ar include jocul asta in sectiunea de cel mai bun multiplayer.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Back to top button