Gaming

Top 5 jocuri cu cel mai bun gameplay din 2015

La capitolul gameplay anul 2015 ne-a invatat cat de mult uram Batmobilul si cam cat de mult dorim sa batem cuie in talpa celui care a luat decizia de a-l concedia pe Kojima. Totusi, am avut parte de o serie de jocuri cu un gameplay nu bun, ci senzational in unele cazuri, unele dintre jocurile de anul acesta prezente in acest top reusind sa ne faca sa le jucam sute de ore. Asa ca, fara doar si poate, Top 5 cel mai bun gameplay al anului 2015, unde locul 1 este evident castigatorul:

Splatoonimg

  1. Splatoon

Una din cele mai placute surprize din acest an, cu Splatoon ne-am intalnit intamplator si a fost dragoste la prima vedere. Un concept simplu de gameplay, dar care are un substrat extrem de dens, totul fiind presarat cu distractie si ceva frustrare. Evident, este un shooter, dar care un gameplay atipic pentru aceasta piata. Motiv pentru care primeste locul 5 in acest top.

RainbowSixSiegeIMG

  1. Rainbow Six: Siege

Siege, cu toate ca nu are o campanie si cu toate ca pare sa fie un cash-grab, are un gameplay surprinzator de bine gandit. Este Counter Strike, daca CS ar fi fost gandit mult mai tactic. Meciurile sunt intense, hartile sunt bine gandite si mai ales trebuie sa existe cooperare intre coechipieri. Altfel, risti sa pierzi lamentabil, atata timp cat faci pe Rambo si ai impresia ca joci CoD.

MGS5OaieRapitaIMG

  1. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Chiar daca pe partea de poveste a fost pe cat de ciuntit se putea, iar la continut repeta atat de mult incat nu a vea rost sa aiba doua capitole, The Phantom Pain a excelat la gameplay. Un joc de furisat open world bine executat, care ofera jucatorului nenumarate optiuni prin care sa abordeze un obiectiv. Adaugand la asta si particularitatile mai pitoresti, caracteristice seriei, cum ar fi alunecarea la vale intr-o cutie sau „adoptia prin surpriza” a inamicilor cu un balon, The Phantom Pain poate oferi zeci de ore de distractie. Pacat ca nu a fost terminat.

VermintideIMG

  1. Warhammer: End of Times – Vermintide

Vermintide nu este un joc cu un gameplay bine gandit. Vermintide este un joc bun de la cap la coada. Dar, in acest context isi merita laurii si argintul in acest top. Un Left 4 Dead mai bine gandit daca doriti. Sau, un joc Warhammer care merita incercat. Mai ales daca ai obsesia celui mai bun loot, Vermintide avand incorporat si un sistem de loot care il face si mai interesant, dar ofera ore si ore de gameplay. Plus, inamicii, mai ales pe Nightmare, nu sunt redusi mintali.Gameplay

  1. The Witcher 3: The Wild Hunt

Pentru cel mai bun gameplay al anului am ales The Witcher 3: The Wild Hunt. Pe langa un RPG senzational, Witcher 3 este dispune de unul dintre cele mai bune gameplay-uri de anul acesta. Meniuri mult mai bine gandite. Lupte mult mai bine gandite si un sistem de combat de la care ar putea invata multe titluri. Ce sa mai, Witcher 3 are fara doar si poate cel mai bun gameplay al anului.

Mentiuni onorabile:

Crypt of the Necrodancer

Heroes of the Storm

Star Wars: Battlefront – Glumim… nimeni intreg la minte n-ar include jocul asta in sectiunea de cel mai bun gameplay.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button