Gaming

Top 5 cele mai bune shootere ale anului 2015

Shooterele sunt unele dintre cele mai cumparate titluri din lume. Milioane de copii se livreaza anual, iar asta demonstreaza ca este unul dintre cele mai agreate genuri de catre gameri. Totusi, anul acesta am avut destul de putine lansari realmente bune si un RPG care mai degraba se incadreaza in categoria Shooter. Hai sa vedem care sunt cele mai bune shootere ale anului 2015. In opinia noastra, evident!

Fallout 4

Fallout 4

Nu, nu am gresit categoria, Fallout 4 are mai multe lucruri in comun cu un shooter, decat cu un RPG din pacate, aducandu-ne aminte de mai mult de S.T.A.L.K.E.R. Mecanica de shooting a fost rafinata, ai o lume imensa in care te poti desfasura cum doresti, dar pana la urma baza este un shooter, nu RPG. Este un fel de tras de urechi daca doriti, pentru ca Bethesda sunt la al doilea titlu Fallout si nici pana in acest moment nu invatat sa plece urechea la comunitate. Din pacate! Poate mai vindem niste MOD-uri cu Fallout 4 nu?

Black Ops 3

Black Ops 3 

Un pachet impresionant cu mici sughituri ici si colo, dar impresionant pana la urma. La lansare am avut multe plangeri, intre timp TreyArch au plecat urechea la plangerile comunitatii, iar in acest moment jocul este nu doar bun, dar componenta multiplayer promite destul de multe surprize din februarie, anul acesta. Lucru care il recomanda pentru locul 4 fara doar si poate.

Splatoon

Splatoon

Am spus ca este colorat, am spus ca este distractiv, iar acum ii acordam bronzul pentru cel mai bun shooter al anului 2015. Este explozie de culoare in miscare. Este senzatie si unicitate. Are de toate si daca ai un WiiU si nu ai incercat acest joc este o crima care merita pedepsita. Nintendo cu acest titlu au reusit sa incapsuleze cuvantul distractiv si sa excluda cuvantul frustrant. Lucru mare daca este sa ne intrebati pe noi.

Vermintide

Warhammer: End of Times – Vermintide

Melee combinat cu range in universul Warhammer. Ce poti sa ceri mai mult? Un sistem de loot si o experienta de joc care te tine cu orele in joc? Un sistem de crafting bine gandit, cu toate ca usor random? Fara continut aditional care costa cat tot jocul? Un joc corect din toate punctele de vedere? Vermintide este toate astea, plus un gameplay cooperativ de exceptie. Merita argintul dupa parerea noastra fara doar si poate.

shootere

Rainbow Six: Siege

Daca te-ai saturat de CS si cauti o alternativa nu buna ci senzationala, Rainbow Six Siege este cea mai buna alegere a anului 2015. Defapt, este unul dintre cele mai bune shootere, care aduna elemente din alte titluri si livreaza o experienta de joc geniala. Atata timp cat ai o echipa buna. Daca nu exista, atunci e posibil sa ai ceva de tras pana cand te obisnuiesti cu acest ultim Rainbow Six. Dar noi il recommandam si il numim cel mai bun shooter al anului 2015.

Mentiuni onorabile:

Destiny 

Dirty Bomb

Star Wars: Battlefront – Glumim… nimeni intreg la minte n-ar include jocul asta in sectiunea: Cel mai bun shooter.

„Nota redactionala – Pozitia noastra fata de Fallout 4 ramane neschimbata indiferent de situatie. Fallout 4 este un produs slab din multe puncte de vedere, care a ajuns sa se indeparteze prea mult de ceea ce era in trecut. Ne-ar fi placut sa ii acordam RPG-ul anului, dar problemele inerente si orientarea clara catre un public tinta generalist a facut ca jocul sa nu fie exact ceea ce ne-am asteptat. Noroc ca avem MOD-uri, ca altfel….!”

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Back to top button