Gaming

Top 3 – Cele mai bune racere ale anului 2015

De ce top 3 cele mai bune racere ale anului 2015 si nu top 5? Pentru ca anul acesta a fost destul de sarac in oferta de racere pe mai toate platformele. Sigur, am avut cateva lansari bune, chiar foarte bune, astfel ne-am decis sa insiram doar jocurile pe care le-am incercat anul acesta si le putem recomanda cu mana pe inima. Pe langa asta, o absenta din top este justificata, mai exact Need for Speed, pentru ca inca nu am incercat titlul pana in acest moment. Dar daca este necesar vom adnota topul.

Dirt Rally

Dirt Rally

Daca vrei un joc anul acesta care sa iti puna la incercare aptitudinile de conducaret auto, Dirt Rally este acela. Nu numai ca este unul dintre cele mai grele racere din 2015, dar este si corect din punct de vedere al inteligentului artificial, care saracul nu este de aceasta data ruda cu Mama Omida, reusind sa iti intuiasca orice miscare. Daca Demon Souls ar fi un racer, acesta s-ar numi Dirt Rally.

Project Cars

Project CARS 

Jocul nu este lipsit de buguri, nici acum, la putin timp dupa lansare. Chiar si asa, CARS este unul dintre putinele racere de anul acesta care a reusit sa ne impreisoneze. Nu este Need for Speed si nici nu incearca sa fie. Masina se dezmembreaza, fizica este de exceptie si pe langa toate astea, aspectul grafic, mai ales daca il joci in 12K este uluitor. Atata timp cat te tine PC-ul legat la un reactor nuclear, racit cu lacrimi de vrigine.

RACERE

Forza Motorsport 6

La lansare ai avut 460 de masini si 26 de piste. Forza 6 nu face un pas in fata ci pur si simplu sare la cativa metrii in fata. Multe dintre problemele pe care cea de-a 5-a parte a seriei le-a avut, nu mai sunt de gasit, iar aspectul grafic, pentru o consola cel putin, este uluitor, jocul aratand si miscandu-se absolut, acesta ofera o experienta pe care gamerii o vor agreea fara doar si poate. Din acest motiv primeste titlul de cel mai bun racer al anului 2015

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button