Gaming

Top 5 – Cea mai buna poveste a anului 2015

Un joc fara o poveste buna nu are acelasi impact pe care l-ar dori producatorul. Sunt sute de exemple care demonstreaza asta din pacate. Bine, trebuie sa existe o armonie intre toate elementele care cumuleaza un joc bine realizat, dar povestea ramane memorabila. Din acest motiv, o poveste buna uneori este mai importanta decat un joc cu un aspect grafic senzational. Vezi The Order 1866. Un joc cu o grafica superba, cu toate ca in 30 de cadre si o poveste … slaba sa zicem!

Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3

Intreaga poveste din Black Ops 3 este de departe cea mai matura naratiune propusa intr-un Call of Duty de pana acum. Are un iz de psihologic, paranoic, ba chiar schizofrenic uneori,  un lucru destul de nou pentru seria CoD. Povestea ne-a placut nespus, cu toate ca un pic cam scurta, chiar si asa, merita incercata fara doar si poate.

Until Dawn

Until Dawn

Daca esti fani thrillere phishologice si horror-uri bune, atunci trebuie sa incerci acest titlu. Until Dawn se joaca cu psihicul uman, asa cum un slasher din filmele regretatului Wes Craven se joaca cu victimele sale, rezultatul fiind un titlu care o sa te faca sa iti pui niste intrebari despre cum vezi cu adevarat lumea din jurul tau si ce fel de individ esti.

Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight

Ultimul joc din seria Arkham picteaza o ultima aventura a cavalerului, intr-o maniera in egala masura unica si credibila, aducand un omagiu benzilor desentate din anii’ 70 pana in ’90, combinand aceste elemente intr-un arc narativ scris extrem de bine dezvoltat. Fanii jocurilor precedente vor fi multumiti sa afle ca acest ultim joc revine la forma narativa initiala, cu personaje definite si argumentate logic, care au un rol in poveste, povestile lor intretaindu-se elegant. Este ca o panza de paianjen, in care totul are o legatura cu punctul central al povestii… Batman.

LegacyOfTheVoid

StarCraft 2 Legacy of the Void

Legacy of the Void este de departe cel mai mai noire capitol din istoria Star Craft de la aparitia Broodwar. Accentele tragice, uneori chiar meschine, definesc aceasta istorisire finala a ultimului capitol din Star Craft 2. Exista momente in care o sa stai pe marginea scaunului si o sa iti rozi unghiile de emotie, asa cum exista momente, mai ales spre finalul campaniei, cand o sa ai cateva clipe in care o sa iti vina sa spargi monitorul. Una calda, una rece, in functie de cat de mare fan al folclorului StarCraft esti.poveste

Witcher 3

Cea mai buna poveste a anului a fost destul de greu de ales. Totusi, intre Witcher 3: The Wilde Hunt, Batman Arkham Knight si Star Craft 2: Legacy of the Void am ales intr-un final Witcher 3. Un joc care ne–a livrat o poveste senzationala. Capabila de suspans subtil, un arc narativ superb si o tona de DLC-uri gratuite care imbogatesc universul si mai mult. Mai mult Witcher 3 are unele dintre cele mai memorabile personaje dintr-un joc de acest an, motiv pentru care ii acordam titlul de cea mai buna poveste a anului 2015

Mentiuni onorabile:

Tales form Borderlands

Life is Strange

Star Wars: Battlefront – Glumim… nimeni intreg la minte n-ar include jocul asta in sectiunea: Cea mai buna poveste!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button