TECH

Bani pe Steam cu CS GO, TF2 si DOTA 2 – Cum sa-i faci si cum sa-i cheltuiesti!!!

Pe ce cheltuiesc banii facuti pe Steam? 

In principiu pe ce iti doreste inimioara, dar, exista si niste limite si niste parametri care te-ar ajuta sa iti maximizezi profitul. Spun asta, pentru ca daca ai strans 50 de euro si cumperi primul joc, profitul tau se transforma in zero barat brusc si irevocabil. Totusi, daca investesti intr-un item ieftin acum, scump peste doua luni sau mai mult, este posibil sa ai in patru luni nu 50 de euro, ci 150, in functie de cum evolueaza pretul. Totul depinde pana la urma de tine si de cat de tare iti doresti acel joc nou. Dar, un lucru pe care trebuie sa-l iei in seama este urmatorul: trebuie sa lasi cativa euro in Steam Wallet pentru a-i investi in skin-uri sau cutii pe care le vei revinde mai incolo pe mai multi bani. Recomandare actuala, Winter Ofensive Case in CS GO. Pentru viitor, nu am de unde sa stiu ce case va ajunge mai scump sau ce stiker poate sa creasca in pret. Cel mai probabil cele de la Katowice de anul acesta, mai ales foilurile, care desi au in prezent o scadere de pret, acestea vor urca in mod cert.

Un alt aspect important este… ce iti doresti! Sa ai un level mai mare. Un skin super-rar si stralucitor. Un anumit joc. Toate astea se pot obtine prin trade-uri si rabdare. Nu poti sa ai un skin sau un joc peste noapte, asa ca invata sa rabzi si sa induri, sa strangi ban pe ban pana ajungi la suma dorita. Mai mult, vezi cand preturile au tendinta de a scadea si urmareste itemul respectiv in market ora de ora. Cine stie, poate cineva il pune in loc de 75 de euro, la 55 si poti sa il cumperi, il vinzi cu un profit, si il poti recumpara cand ajunge la 65 de euro de exemplu. Dar, dupa cum am spus, totul tine de noroc si rabdare.Steam Bani reali

O discutie serioasa!

Pariurile

Cand vine vorba de DOTA 2 sau Counter Strike, online se desfasoara adevarate dezmaturi cu iteme.

Aici intru intr-un aspect pe care nu il sustin, tocmai pentru ca stiu anumite dedesubturi si stiu cum functioneaza aceasta lume obscura. Discut evident despre pariuri. Nu sunt pro-pariuri cu iteme de CS GO sau DOTA 2, dar recunosc ca sunt profitabile. Din nefericire sunt multe substraturi la care noi, muritorii de rand, nu avem acces, dar care intre timp au scapat pe internet. Iar aici ma refer efectiv la meciuri aranjate de catre jucatori, in speranta ca vor castiga cativa dolari in plus.

Acuzatiile sunt multiple, iar culpabilii s-au vazut in fata faptului implinit, atat cariera in eSports, cat si imaginea fiindu-le patata pentru eternitate. Iar de pierdut avem doar noi, cei care pariaza. Au existat in trecut meciuri super-sigure, intre o echipa mare si una no-name, doar ca echipa formata peste noapte sa bata niste fosti campioni, multi facand prostia sa parieze skin-uri scumpe pe „the sure winer” doar pentru a descoperi ca acestia si-au luat o mama de bataie ca in Moldova pe scena competitiva, iar cel care a pariat tocmai a pierdut echivalentul in skin-uri a 300 de euro.

Nu am patit asta, dar am un amic care a pierdut aproape 250 de euro, in meciul dintre iBUYPOWER si NetcodeGuides.com. Iar asta este un caz pe care il cunoastem, existand in acest moment zvonuri pe internet cum ca exista un circuit in care poti paria pe echipe de CS GO, DOTA 2, StarCraft 2 sau orice alt eSport cu bani reali. Sunt zvonuri soptite pe la colturi si prin cotloane ascunse ale internetului, dar in mod cert exista. Iar daca un jucator are acces la o suma de bani substantiala si stie ca poate sa influnteze un joc, va abuza de aceasta putere, doar pentru a castiga niste bani.

In concluzie, daca vrei sa pariezi o faci pe propia piele, iar daca insisti sa faci asta, incearca sa te rezumi la sume mici si pariaza pe meciuri sigure. Impune un plafon maxim de 10 euro de care trebuie sa tragi cu dintii ca sa nu il depasesti. Indiferent cat de „cert” este meciul, fie ca este aranjat sau nu, sunt zeci de cazuri de jucatori noi care „au dat clasa” veteranilor. Asa ca… un pic de moderatie in acest caz este imperativa. Iar limita de 10 euro este cumulativa, nu 10 euro maxim per pariu… cartofor mic ce esti! 

Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7 8Pagina următoare

Articole asemanatoare

6 comentarii

Back to top button