TECH

Bani pe Steam cu CS GO, TF2 si DOTA 2 – Cum sa-i faci si cum sa-i cheltuiesti!!!

Cum fac bani din Counter Strike Global Ofensive?

Citesti articolul asta!

Cum speculez piata CS GO? 

Citesti articolul asta!

Andrei, faci misto de mine? Chiar nu s-a schimbat nimic de atunci pana acum? 

In principiu, lucrurile au ramas aceleasi, dar sunt vreo cateva despre care o sa discutam mai jos!

Un element pe care nu l-am discutat in articolul pe care cred ca l-ati citit, este reprezentat de evenimentele speciale. Cum este cazul ESL sau Dreamhack. In cadrul acestora pica iteme pe care multi se arunca sa le vanda, doar ca intr-un an sa ajunga la niste preturi astronomice. Si nu, nu ma refer la Sticker Capsule, ci la pachetele de suveniruri.

Cel mai scump Souvenir Package in acest moment este ESL One Katowice 2015 Cobblestone Souvenir Package, care costa 34.50 euro pe Steam Marketplace, iar pretul este in continua crestere, cu toate ca pretul de plecare a fost… 40 de euro! Intr-un an, valoarea acestui Package se va dubla, iar pretul dropurilor va creste si el. Asa se intampla si in cazul altor Souvenir Package-uri.

Din pacate, aici totul tine de cat de atent esti la piata si ce skin-uri contin aceste pachete. Cobblestone este scump pentru ca are niste skin-uri bune, altul spre exemplu este mult mai ieftin, tocmai pentru ca … ei bine… skinurile sunt de rahat. Dar daca deschizi unul si iti pica un AWP Dragon Lore, esti plin de bani. Si cel mai probabil ai sa reactionezi ca individul de mai jos:

Amuzant, nu? Mai ales ca am impresia ca a bagat mai multi bani decat a scos profit. Totusi, discutam aici despre bani, asa ca daca te scalzi in bani si iti aprinzi trabucurile rulate pe coapse de virgine cu bacnote de 100 de dolari, ai tot dreptul la asemenea arogante.

Sa imi bat capul cu alte jocuri de pe Steam care ofera iteme? 

Draga cititorule, parerea mea este ca nu. Mi-am incercat mana cu BattleBlock Theater si Minimum, iar rezultatul nu a fost tocmai stralucit. Sunt mai putine iteme pe marketplace, dar preturile sunt foarte mici, si cu toate ca numarul este mare, cererea este scazuta. In primul rand din cauza „popularitatii” jocului si in al doilea rand pentru ca nimeni nu vrea sa dea nici macar 0.03 centi pe o pereche de izmene virtuale pentru un joc pe care cel mai probabil o sa-l joace cateva zile.

Bani pe Steam Wallet

Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7 8Pagina următoare

Articole asemanatoare

6 comentarii

Back to top button