TECH

Bani pe Steam cu CS GO, TF2 si DOTA 2 – Cum sa-i faci si cum sa-i cheltuiesti!!!

Cum faci bani din Team Fortress 2

Metoda este cat se poate de simpla, dar presupune ceva mai multa munca din partea celui care doreste sa faca profit de pe urma acestui joc. Practic, fie alegi sa joci TF2, fie intri pe un server Idle si verifici la fiecare ora daca ti-a picat ceva sau nu, pentru a accepta obiectele.

Cum functioneaza sistemul de Drop-uri in Team Fortress 2Team Fortress 2 Feel

Sistemul curent de drop a fost introdus pe 20 Aprilie 2010. Jucătorii au garanția ca vor găsi un produs la intervale regulate de 15 pana la 75 de minute. Sistemul anterior (vezi secțiunea Sistem Inițial mai jos) dădea produse la intervale neregulate, ceea ce ducea la perioade „ghinioniste”, când unii jucători nu primeau nimic pentru mult timp. Sistemul curent a scos această posibilitate, și a mărit rata la care se primesc produse.

Nu este o limită de produse care se pot primi pe săptămână, dar exista o limită de ore în care drop-urile pot apărea. Această limită este estimată la 11 ore în fiecare săptămână. Jucatul peste limită nu vă da niciun produs adițional. S-a estimat că într-o săptămână pot fi găsite de la 6 la 12 produse. Primirea unei Cutii de Provizii Mann Co. nu se numără ca fiind împotriva limitei. Sistemul resetează timpul de joc al fiecărui jucător în fiecare zi de joi la ora 0:00AM Greenwich Mean Time (GMT).

Obiectele găsite sunt plasate automat în rucsac după „moartea” jucătorului, după ce un schimb e completat, dacă o achiziție e făcută la Magazinul Mann Co, sau dacă 10 mini-jocuri de duel sunt câștigate. Dacă jucătorul părăsește jocul după ce primește un produs, dar înainte să îl pună în rucsac, o notificare îl va alerta pe jucător dacă produse noi sunt primite când jucătorul vizitează meniul principal. Ocazional, produsele obținute din drop, schimbate sau fabricate, se pot bloca și nu ajung imediat în rucsacul jucătorului. Asta se poate întâmpla pe serverele cu reapariție instantă, blocând ecranul de „Produs Nou Găsit!”.Drop TF2 Idle

Avantaje și dezavantaje

Un aspect pozitiv al sistemului este că le dă voie jucătorilor noi și vechi să primească arme doar jucând. Îi lasă pe jucător să joace cu orice clasă, din moment ce e suficient doar să joci pentru a primi un drop. Dacă jucătorii au peste 11 ore de joc pe săptămână nu vor fi răsplătiți pentru timpul jucat în plus.

Mulți jucători au primit produse pe care le aveau deja și de care nu aveau nevoie; această problemă a fost rezolvată cu introducerea sistemului de fabricare, și mai târziu de introducerea sistemului de schimb, lăsând jucătorii să topească și să schimbe majoritatea produselor disponibile (cu câteva excepții), unul cu altul.

În ciuda sistemelor noi, idling-ul încă există. Este posibil să faceți idle pentru produse și în modul offline, fără nevoia unor servere dedicate. Unii jucători aleg să dezactiveze video și audio din joc cu parametrii -textmode și -nosound. (adica IDLE Mode)

Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7 8Pagina următoare
Tags

Related Articles

6 Comments

Back to top button
Close
Close