TECH

Bani pe Steam cu CS GO, TF2 si DOTA 2 – Cum sa-i faci si cum sa-i cheltuiesti!!!

Astea sunt toate optiunile cunoscute de mine, existand si sansa sa deschizi si cutii pentru a-ti pica iteme mai valoroase, dar din pacate sansa sa iti pice un Unusual in TF 2 este extrem de mica, iar cutiile sunt destul de pacatoase. Multi au experiente neplacute si bani investiti in CS GO cu ghiotura pentru un skin de cutit, in TF 2 ai sanse si mai mici din cauza numarului mare de iteme disponibile si sanse de 0.08% de a iti pica un Unusual Hat.

Intrebari aditionale: 

Pot sa vand metal pe Steam marketplace? 

Niet!

Pot sa vand iteme pe Steam marketplace? 

Nein!

Pot sa vand palariile craftate pe Steam marketplace? 

Nope!!!

Am iteme verzi si albastre. Pot sa le vand pe Steam marketplace? 

Yep! Exista arme si iteme care pot fi vandute pe Steam marketplace, acesta fiind: Strange, Vintage, Genuine, Haunted si Collectors.

Cum imi fac un item Rosu Collectors? 

Nu iti bate capul! Bagi mai multi bani decat scoti in acest moment!!!

Se merita sa vand cutii? 

Nu.

Chiar nu sunt cutii care merita vandute? 

Exista, dar sansele sa iti pice una sunt foarte mici, dar, daca ai norocul asta, fa un print screen si te punem la peretele oamenilor care au noroc cu carul. ( Lucky Prick! ) . Daca ti-a picat un Salvaged Mann Co. Supply Crate Series #30 te-ai facut de 30 de euro lejer.

Cati bani pot sa scot TF2? 

Cum iti e norocul tinere padawan!

Ce e ala metal? 

In Team Fortress 2 poti transforma arme in metal de diverse calitati, porces numit crafting sau fabricare pentru cei care au jocul in Romana. In continuare aveti un citat Wiki care explica cum functioneaza: „Fabricarea este un sistem în joc care permite jucătorilor să creeze obiecte cum ar fi arme, pălării sau materiale utilizate pentru a crea în continuare, folosind obiecte nedorite sau duplicate, câștigate normal prin sistemul de drop. Pentru a crea aceste obiecte, jucătorul trebuie să urmărească scheme care sunt inițial disponibile, și alte scheme care trebuie descoperite de jucător prin experimente. După descoperirea unei rețete de scheme valide, jucătorul va primi obiectul specificat în schema, iar schema va fi adăugată în lista cu schemele cunoscute. Dacă un jucător încearcă să creeze un obiect fără să îi corespundă unei scheme, el va fi anunțat că nu există o asemenea rețetă și nici un obiect folosit la creare nu va fi pierdut. Produsele Stock care apar în backpack-ul standard ca rezultat al folosirii unui Name Tag sau a unui Description Tag nu pot fi fabricate, chiar dacă Name/Description Tag-ul a fost înlăturat. (de exemplu, două Scattergun-uri nu pot fi transformate într-un scrap metal). Uneltele de asemenea nu pot fi fabricate sub nicio circumstanță, incluzând vopselele, Name Tag, Description Tag, Cheie pentru cutiile Mann Co. și Mini-Jocuri de Duel.”

Ce fac cu metalul? 

Ei bine, cu metalul te duci frumos pe TF2Outpost si il schimbi fie pe cartonase fie pe chei pe care le poti vinde pe market.

Am o problema! Am o groaza de iteme in TF2 si nu pot sa le vand! Ce fac? 

Asta inseamna ca nu ai cont Premium in TF2.

Cum imi fac contul Premium in Team Fortress 2? 

Nimic mai simplu. Intri in joc, te duci pe Game Shop, de unde cumperi cel mai ieftin item de acolo, in general o arma. Gata… contul tau este premium si ai primit si o sepcuta noua.
Steam Market

Cum speculez Steam Market? 

Cum am spus si mai sus, nu ai prea multe optiuni, dar in cazul Team Fortress 2 esti limitat, data fiind natura restrictiva a marketului cand vine vorba de iteme. Nu ai foarte multe lucuri pe care le poti vinde, drept urmare, tf2outpost este cel mai bun aliat al tau, cu adnotatia anterioara. Verifica SteamRep. Dar exista o raza de speranta: itemele Haunted, care pica doar in timpul evenimentului de Halloween. Daca ai noroc sa ai un Haunted Item, poti sa il vinzi cu preturi cuprinse intre 0.50, pana la 40 de euro. Mai exista si itemele Genuine, care sunt iteme promotionale pe care Valve le ofera la pachet pentru pre-comanda unui joc. Dar mai mult de asta, nu ai multe optiuni, asa ca trecem la Regele speculei si abuzurilor (cel putin din partea mea) Counter Strike Global Ofensive.Iteme CS GO

Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7 8Pagina următoare

Articole asemanatoare

6 comentarii

Back to top button