Știri

iPhone 15 este foarte aproape, PlayStation 5 Pro va folosi hardware diferit și Twitch a început lupta cu site-urile de gambling

Rezumatul săptămânii: 31 iulie - 07 august

Știu că sunteți obișnuiți să fiți întâmpinați luni dimineața de Tudorică cu al său rezumat săptămânal, dar astăzi va trebui să vă mulțumiți cu mine. Plus că a fost o săptămâna liniștită, iar principalele subiecte de discuție au venit din sfera gamingului, așa că haideți să vedem ce-am trăit în ultimele zile.

Am deschis săptămâna cu Microsoft, care au anunțat că te lasă să-ți repari controllerele de Xbox acasă. Ba mai mult decât atât, au început să comercializeze componente de schimb prin intermediul magazinului oficial și iFixit.com. Asta reprezintă încă o victorie pentru consumatori, dar puteți afla mai multe din materialul original. Rămânem în sfera gamingului, unde Nintendo plănuiește să lanseze urmașul lui Switch undeva în a doua jumătate a anului 2024.

Noutăți avem și de la Sony, al căror PlayStation 5 Pro a fost dezvăluit de către Microsoft acum ceva vreme, iar zvonurile continuă să ne ofere informații despre viitoarea consolă. În mod normal n-aș da crezare zvonurilor, însă în cazul ăsta vin din surse oarecum sigure, așa că mă aștept să primim un anunț oficial în curând.

Am mai auzit câte ceva și despre iPhone 15, mai specific faptul că data de 13 septembrie 2023 ar putea fi de mare importanță pentru Apple. Cică atunci va fi prezentată noua serie de telefoane, care urmează să facă trecerea la USB Type-C și aduce Dynamic Island pe toate dispozitivele – înseamnă oare că și iPhone 15 normal va avea ecran la 120Hz?

Până acum săptămâna părea să decurgă normal, până vineri când am aflat despre cel mai nou scandal legat de site-urile care promovează jocurile de noroc. În lumina reflectoarelor au fost cei de la Twitch, care și-au modificat termenii și condițiile, iar acum nu mai permit asocierea streamerilor cu site-uri de gambling. Măsura încă este la început de drum, iar în acest moment există niște loop holes evidente, dar este un început bun.

Am apucat să joc puțin Payday 3 într-o sesiune de Closed Beta cu dezvoltatori și alți jurnaliști, și pe lângă știri, săptămâna ce-a trecut am apucat să testez cele mai noi laptopuri din seria ROG Zephyrus. Am avut unul pentru creatori de conținut și încă unul pentru gaming, ambele impresionante, și cu asta am recapitulat tot ce s-a întâmplat în ultimele șapte zile. Săptămâna asta pare să înceapă încet, dar vom afla lunea viitoare cum a mers treaba.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button