ȘtiriTech&IT

Până la urmă, când va fi lansat iPhone 15?

Am intrat în luna august, ceea ce înseamnă că ne mai despart mai puțin de 60 de zile de lansarea iminentă a iPhone 15. Lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă noul telefon, care marchează o premieră pentru Apple: compania va folosi un port universal, sub forma lui USB Type-C. Dacă vă grăbiți să faceți pre-comandă, sper că aveți banii puși de-o parte deoarece niște surse ale 9to5Mac susțin că evenimentul de prezentare ale noilor telefoane va avea loc pe 13 septembrie.

Aceleași surse le-au mai spus celor de la 9to5Mac că mai mulți operatori de telefonie mobilă și-au rugat angajații să nu își ia concediu pe data de 13 septembrie, deoarece urmează o lansare mare de telefoane de la un producător consacrat. Sigur, ar putea să nu fie Apple, dar parcă se aliniază prea bine lucrurile. Compania americană este recunoscută pentru lansările din luna septembrie, mai pe la jumătate, adică cam fix pe lângă data aia de 13. Norocoasă dată pentru niște telefoane cu prețuri mărite.

Bine, bine, și vin telefoanele, dar ce știm despre ele? iPhone 15 va fi disponibil în patru versiuni, ca și până acum: standard, Plus, Pro și Pro Max. Toate cele patru modele vor avea Dynamic Island în locul vechiului breton și conectivitatea va fi via USB Type-C în loc de Ligthning. Modelele Pro și Pro Max vor avea marginea de oțel înlocuită cu una din titan. Și tot așa, diferențe între modelele Pro și cele normale, vom vedea pe partea hardware. În timp ce iPhone 15 și 15 Plus vor folosi procesorul Bionic A16, modelele Pro și Pro Max vor avea sub capotă noul A17.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button