Tech&ITTECH

Samsung lansează două monitoare pe care te poți juca direct, fără să ai nevoie de PC

G70B și G65B sunt cele două monitoare de la Samsung din seria Odyssey care vin cu feature-ul Gaming Hub integrat direct în acestea, feature pe care compania l-a lansat recent și care este disponibil pe tot mai multe monitoare și TV-uri.

Ce știe să facă mai exact acest Gaming Hub? Ei bine, înseamnă că ai acces la servicii de cloud gaming cum ar fi Xbox Cloud Gaming, GeForce Now, Google Stadia sau Amazon Luna, care îți dau ocazia să te joci fără a avea nevoie de un PC sau o consolă, iar monitoarele menționate mai sus sunt primele din portofoliul companiei care au acest serviciu integrat. De asemenea, îți poți folosi smartphone-ul pentru a face screen mirroring cu aceste monitoare pentru a folosi aplicații de streaming precum Netflix sau Amazon Prime.

Modelul G70B va fi disponibil în variante de 28 și de 32 de inch, are un refresh rate de 144Hz, timp de răspuns de 1ms și rezoluție Ultra HD. În plus, este compatibil cu NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premium Pro. Modelul G65B vine de asemenea cu suport pentru FreeSync Premium Pro, în combinație cu display-ul curbat QHD cu refresh rate de 240Hz și timp de răspuns de 1ms. Acest model vine în două variante, de 27 și de 32 de inch.

Cei de la Samsung menționează că Gaming Hub-ul este de asemenea integrat și în giganticul monitor Odyssey Ark de 55 de inch despre care am scris acum o săptămână. Faptul că acest feature este integrat direct în aceste monitoare nu poate decât să mă încânte, pentru că utilizatorii pot folosi acum o gamă variată de servicii de cloud gaming pe aceste device-uri, având nevoie doar de un controller. Să sperăm că vom vedea acest feature integrat pe tot mai multe monitoare de acum încolo.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button