GamingTech&IT

Acum poți folosi GeForce NOW în Chrome la 1440p și 120FPS

Vești bune atât pentru abonații GeForce NOW cât și pentru gamerii cu sisteme care au rămas în urmă și sunt tentați să încerce acest serviciu: Platforma a primit recent un update care îi dă utilizatorului posibilitatea de a se juca o multitudine de titluri la rezoluția de 1440p și la 120 de FPS, acest lucru fiind valabil pentru Google Chrome. Astfel, utilizatorul se poate bucura de un gameplay fluid direct în browser-ul său.

Pentru utilizatorii care vor să folosească platforma la maxim, aceștia pot opta pentru abonamentul RTX 3080 pentru a beneficia de rezoluție 4K la 60 FPS pe PC și Mac, sau 120 FPS pe telefoanele Android. Toate aceste lucruri la prețul de 19.99 euro pe lună, ceea ce mi se pare un preț foarte bun raportat la beneficiile pe care platforma ți le oferă.

Odată cu acest update, s-au adăugat încă patru jocuri în catalogul platformei: Thymesia, Century: Age of Ashes, Clanfolk, Coromon, HYPERCHARGE: Unboxed și Phoenix Point. Aveți aici o listă completă a titlurilor disponibile pe GeForce NOW (adică peste 1300 de titluri).

Am folosit GeForce NOW o vreme, atunci când aveam un sistem prea bătrân pentru a se descurca cu titlurile care mă interesau și care nu erau vechi de minim cinci ani. Și vreau să vă spun sincer că m-am simțit ca și cum mi-aș fi luat un sistem nou, într-un fel. După o lungă perioadă în care am tânjit după titlurile noi apărute la vremea respectivă, am putut în sfârșit să joc aproape tot ce aveam în library, la setări video maxime. Singurul lucru care poate trage în jos experiența asta este conexiunea la internet, pentru că până la urmă pe asta se bazează platforma, dar din moment ce România este pe locul patru în lume ca viteză de internet, am știut că nu am de ce să-mi fac griji în privința asta.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button