ȘtiriGamingTech&IT

Lansarea seriei Samsung Galaxy S23, World of Warcraft: Dragonflight și Gran Turismo pe PC

Astăzi este probabil una dintre cele mai grele zile de luni, în mare parte pentru că încă mă recuperez după minivacanța care tocmai a trecut. Dar faptul că e luni înseamnă și că a venit timpul să trecem prin revistă lucrurile cele mai importante și mai interesante care s-au întâmplat în săptămâna precedentă.

În primul rând, noile telefoane din seria Samsung Galaxy S23 se vor lansa în luna februarie a anului viitor. Am vorbit și noi, pe larg, despre toate zvonurile legate de viitoarele modele (de la senzorul de 200MP de pe Samsung Galaxy S23 Ultra până la noutățile în materie de procesoare, care vor afecta întreaga serie Samsung Galaxy S23) și trebuie să recunosc că viitorul arată bine. Poți citi articolul aici.

World of Warcraft: Dragonflight s-a lansat oficial săptămâna trecută, iar mulți jucători (inclusiv eu) s-au lovit de probleme serioase în primele zile. Toate astea s-au rezolvat însă, iar conținutul pe care l-am primit pare să fie la nivelul așteptărilor. Găsești mai multe detalii despre expansion aici.

După ce mai multe jocuri exclusive de pe Playstation și-au făcut loc și pe PC-ul nostru cel de toate zilele, s-ar putea ca și Gran Turismo 7 să fie portat. Conform unui interviu, creatorul jocului și a seriei Gran Turismo a răspuns pozitiv când a fost întrebat dacă firma ia în considerare o portare pe PC. Mai multe detalii găsești aici.

Abonații Playstation Plus se vor bucura de trei jocuri noi, oferite gratuit, în luna decembrie. Două dintre titluri sunt lansate recent iar al treilea este unul dintre cele mai bune jocuri RPG din toate timpurile. Promoția va fi valabilă în perioada 6 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023, iar dacă vrei să vezi despre ce jocuri este vorba, ai mai multe informații aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button