GamingPC&Consoles

Creatorul lui Gran Turismo 7 susține că jocul ar putea ajunge pe PC

Doar în 2022 cei de la PlayStation au portat pe PC cinci jocuri care obișnuiau să fie exclusivități. Ultimele informații ne dezvăluie că încă o franciză importantă din catalogul producatoului japonez ar fi acum pregătită să vină și pe calculatoare. Este vorba despre Gran Turismo 7, iar informația vine direct de la Polyphony Digital, creatorii jocului. Într-un interviu acordat celor de la GTPlanet, șeful companiei a fost întrebat dacă ia în considerare o portare pe PC și răspunsul a fost: „Da, cred că da.

Acesta a menționat însă că portarea pe PC a unui joc atât de bine optimizat nu va fi ușoară. Gran Turismo 7 este recunoscut pe PlayStation 5 pentru abilitatea sa de a rula la rezoluție 4K cu 60 de cadre pe secundă. Și chiar dacă PC-ul este o platformă mult mai versatilă atunci când vorbim despre puterea de procesare, optimizarea atent făcută de cei de la Polyphony Digital nu va mai fi posibilă aici; cel puțin nu la același nivel.

Dacă se va întâmpla asta, Gran Turismo se va alătura unui grup select de francize first-party pe care PlayStation le-a adus și pe cea mai puternică platformă de pe piață. Astfel simulatorul auto se va așeza la masa unor nume precum God of War, Uncharted și portarea deja confirmată a lui The Last of Us. Dar până atunci sper că Gran Turismo 7 va fi adus într-o stare ceva mai bună. Chiar dacă jocul a punctat bine și chiar l-am apreciat mult în perioada lansării, nu a durat mult până când microtranzacțiile pe care le forțează și numărul limitat de circuite m-au făcut să caut adrenalină la volanul unor bolizi virtuali în alte jocuri precum Forza Motorsport.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button