GamingPC&Consoles

Ce jocuri gratuite primesc abonații PlayStation Plus în decembrie 2022?

Chiar dacă lupul și-a schimbat părul, năravul ba, așa că abonații PlayStation Plus Essentials primesc în continuare jocuri gratuite lună de lună. Decembrie nu este cu nimic diferită față de restul anului, astfel avem parte de trei titluri: unul pentru PlayStation 4 și două care sunt jucabile și pe PlayStation 5. Selecția de luna aceasta este interesantă și include nu mai puțin de două jocuri lansate recent. Conform celui care a făcut publice informațiile, în perioada 6 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023 veți putea descărca:

  • Mass Effect Legendary Edition (PS4)
  • Biomutant (PS5 / PS4)
  • Divine Knockout (PS5 / PS4)

Biomutant Screenshot Steam

Pentru cei care nu au apucat să treacă prin aceste titluri, Mass Effect Legendary Edition este un pachet care include primele trei jocuri din serie și DLC-urile acestora, oferidu-le jucătorilor undeva la 100 de ore de gameplay. După care avem Biomutant, un joc care promitea foarte multe înainte de lansare însă nu s-a ridicat chiar la nivelul așteptărilor. Cu toate astea, la fabulosul preț de 0 lei merită o șansă și cred că niște expunere nu i-ar strica, mai ales că nu este chiar dezastruos. Iar ultimul, dar nu cel din urmă, este Divine Knockouts; un joc platformer 3rd person în care te lupți cu ceilalți jucători.

Dar până vom putea descărca noile ofrande de pe PlayStation Plus Essentials, au mai rămas câteva zile în care putem pune mâinile pe jocurile lunii noiembrie: Nioh 2 (PS5 / PS4), Lego Harry Potter Collection 2 (PS4) și Heavenly Bodies (PS5 / PS4). Ah, și nu uitați că librăria de jocuri PlayStation Classics a primit și ea câteva titluri noi, așa că aveți și mai multe lumi de explorat în vacanța ce urmează.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button