TelefoaneȘtiriTech&IT

Samsung va lansa seria de telefoane Galaxy S23 în februarie

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul anului, care reprezintă și perioada mea favorită din an. Spiritul sărbătorilor este în fiecare dintre noi, în mașină cântă radioul lui Moș Crăciun iar mai toată lumea este fericită și așteaptă să-și deschidă noile cadouri primite de Crăciun.

Dar asta înseamnă și că ne apropiem de începutul următorului an, iar 2023 se anunță un an plin de lansări spectaculoase și de tehnologii care mai de care mai avansate. Când vorbim despre piața de telefoane, ca în fiecare an, Samsung este compania care va da startul lansărilor de primă clasă undeva prin luna februarie.

Vorbesc, bineînțeles, despre noile telefoane din seria Samsung Galaxy S23. Acestea vor reprezenta ce are mai bun de oferit producătorul coreean în materie de telefoane plate (Z Fold și Z Flip vor veni ceva mai târziu în an) și vor fi dispozitivele pe care mulți le așteaptă.

Despre specificațiile viitoarelor modele am vorbit și noi pe larg, dar am să reiau rapid tot ce știm despre seria Samsung Galaxy S23. Probabil cea mai mare schimbare este un senzor de 200MP mare de 1 inch pe modelul S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Pe lângă asta, bineînțeles că cele mai tari telefoane de la Samsung vor veni cu cel mai puternic chipset de pe piață, Snapdragon 8 Gen 2 (care ar putea fi mai puternic în Europa). Cu toate astea, design-ul și ecranele vor rămâne mai mult sau mai puțin identice, ceea ce nu este un lucru rău. Samsung Galaxy S22 Ultra deja avea unul dintre cele mai frumoase display-uri de pe piață, așa că nu am nimic de comentat dacă cel de pe telefonul nou va fi ceva mai luminos și mai clar.

Anul acesta, conferința Unpacked pare că se va ține din San Francisco, ceea ce înseamnă că event-ul va fi live și cu audiență, spre deosebire de anii trecuți când prezentarea era preînregistrată. Mă aștept la lucruri mari de la conferință: acel senzor de 200MP sună foarte bine, și o să fiu foarte curios cum reușesc Samsung să țină în frâu bestia de chipset care este Snapdragon 8 Gen 2.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button