Tech&ITTelefoane

Samsung Galaxy S23 Ultra va avea niște camere foto senzaționale

Iată că, în stilul caracteristic domeniului tech din ultimii ani, noi informații legate de produse nelansate au fost scurse pe internet. Azi vorbim despre Samsung Galaxy S23 Ultra, care se pare că va avea un senzor de 200 de megapixeli pe camera principală. Asta înseamnă că vom avea parte de poze cu o claritate și un nivel de detaliu mult mai mare față de ce știam până acum.

Totul a început când un leaker a postat pe internet două poze, una făcută cu nelansatul Samsung Galaxy S23 Ultra, și una făcută cu un Samsung Galaxy S22 Ultra, pentru comparație. Se pare că ambele poze sunt făcute cu zoom, pentru a ilustra mai bine capabilitățile de capturare a detaliilor fine oferite de un senzor mai mare.

Bineînțeles, vorbim aici despre un telefon nelansat, iar producătorul coreean cu siguranță va aduce multe îmbunătățiri pe partea de software până când telefonul va ajunge în mâinile oamenilor. Cu toate astea, este interesant să vedem că, chiar și fără optimizările părții software, pozele tot sunt vizibil mai clare pe senzorul de 200 de megapixeli decât pe cel de 108 megapixeli.

Evident, Samsung Galaxy S23 Ultra va oferi și un mod pentru poze la 50 de megapixeli prin tehnologia pixel binning, ceea ce va oferi telefonului performanțe foarte bune în condiții de lumină scăzută.

În acest moment, nu știm când noua serie Samsung Galaxy S23 se va lansa, dar, dacă ținem cont de toate lansările anterioare, ne putem aștepta ca noile dispozitive să ajungă pe rafturi în prima parte a anului. Ține un ochi pe canalul de YouTube ZonaIT pentru a vedea recenzia noastră când seria nouă de telefoane se va lansa.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button