TelefoaneTech&IT

Samsung Galaxy S23 ar putea veni cu un chipset Snapdragon 8 Gen 2 special

Când vorbim de seria de telefoane Samsung Galaxy S, sunt câteva lucruri pe care le știm cu certitudine: camerele mai bune de la an la an, cel mai performant chipset disponibil pe piață, un ecran mai luminos și lista continuă.

Deci nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni momentul în care noile dispozitive din seria Samsung Galaxy S23 vor veni cu cel mai nou SoC (System on a Chip) de la Qualcomm, și anume Snapdragon 8 Gen 2. Bine, asta pentru toate piețele, mai puțin Europa, unde Samsung a ales, până acum, să includă chipset-ul Exynos, dezvoltat in-house.

Dar toate astea se vor schimba, dacă e să ne luăm după un leaker cu o reputație destul de bună. Conform Ice universe, nu doar că firma coreeană va vinde noile telefoane din seria Samsung Galaxy S23 din Europa cu un SoC de la Qualcomm, ci se pare că Snapdragon 8 Gen 2 cu care vor fi echipate telefoanele va fi unul mai special.

Așa cum reiese din screenshot-ul de mai sus, chipset-ul este tactat la 3.36 GHz, ceva mai sus față de cei 3.2 GHz cât este standardul pentru un Snapdragon 8 Gen 2. Mai mult, Ice universe spune că doar telefoanele din Europa vor primi această variantă mai puternică a SoC-ului, în timp ce în celelalte piețe din lume, Samsung Galaxy S23 va avea chipset-ul standard.

Am mai scris despre leak-urile lui Ice universe în trecut, iar majoritatea au părut să fie rezonabile și plauzibile, dar despre aceste nu știu ce să zic. În timp ce pot să cred că Samsung va renunța la Exynos în favoarea unui Snapdragon mai puternic și poate o idee mai rece, nu cred că 8 Gen 2-ul din Europa va fi mai puternic decât cel vândut în Statele Unite, spre exemplu.

Totuși, poate să fie și un cadou din partea companiei pentru anii în care ne-au „chinuit” cu un chipset mai slab. Oricum ar fi, rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, cert este că o să stau cu un ochi pe tot ce ține de subiectul ăsta, pentru că dacă se dovedește a fi adevărată informația lui Ice universe, vom avea, în sfârșit, telefoane Samsung Galaxy S cu procesoare de top în Europa.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button