TelefoaneTech&IT

Samsung Galaxy S23 Ultra, comparat cu S22 Ultra și Pixel 7 pe partea de zoom

Nu mai avem foarte mult până în februarie 2023, luna în care telefonul Samsung care se va bate pentru titlul de cel mai bun smartphone de pe piață va fi lansat, iar asta înseamnă că internetul este plin de leak-uri și informații despre noul model.

Am vorbit și noi, aici la Zona, despre toate aceste informații. Ți-am povestit săptămânile trecute cum Samsung Galaxy S23 Ultra va veni echipat cu cel mai puternic procesor din tabăra Android, anume Snapdragon 8 Gen 2, și cum Ultra va avea un set de camere foto senzaționale, iar principala atracție (v-ați prins?) va avea un senzor de 200MP.

Și uite așa se face că, conform publicației 9to5Google, un leaker tocmai a dezvăluit o comparație de zoom dintre nelansatul Samsung Galaxy S23 Ultra, S22 Ultra și Google Pixel 7 Pro, iar rezultatele sunt cel puțin interesante.

Așa cum vezi în cele trei poze de mai sus, claritatea, contrastul, balansul de alb și textura sunt toate în favoarea lui Samsung Galaxy S23 Ultra. Deși diferența este destul de clară, trebuie să recunosc că S22 Ultra a făcut o treabă bună cu acest scenariu și nici Pixel 7 Pro nu s-a descurcat prea rău, deși abordarea mai realistă când vine vorba de coloritul imaginilor scoase de Pixel nu îți fură ochii cum o fac culorile câteodată suprasaturate de pe dispozitivele Samsung.

Cu toate că Samsung Galaxy S23 Ultra a scos cea mai bună poză dintre toate, există trei virgule la această comparație. Prima este că nu avem de unde să știm cu certitudine că imaginea de mai sus este cu adevărat o poză făcută cu un Samsung Galaxy S23 Ultra. În al doilea rând, nu știm cât zoom a fost folosit pentru poze (poate fi 2x, 3x, 10x). În ultimul rând, dacă acea poză chiar a fost făcută cu un S23 Ultra, atunci vorbim despre un dispozitiv pre-release, asupra căruia inginerii care îl dezvoltă mai au de implementat update-uri și schimbări până la lansarea oficială.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button