TelefoaneTECHTech&IT

Dynamic Island are succes și pe Samsung Galaxy S22 Ultra!

Doamne, ce poa’ să-mi placă internetul. Cum apare vreo nebunie interesantă, cum apare și-un veric care o portează pe diverse alte dispozitive. Ultima țintă a comunității este Dynamic Island de pe iPhone 14. Nici măcar nu a fost lansat, dar noul telefon de la Apple este deja popular grație acestei caracteristici speciale care a rezultat din înlocuirea bretonului cu o cameră de tip punch-hole. Iar la vederea acestei nebunii, fanii altor branduri și-au dorit funcționalitatea pe care o oferă, așa că au adaptat născocirea și pe alte telefoane.

Primul proiect de acest fel l-am văzut pe data de 11 septembrie 2022, adică la numai trei zile și oleacă de la anunțul oficial venit de la Apple. Dar nu a durat mult până când un alt creator de teme, de această dată din comunitatea fanilor Samsung, a lansat o astfel de funcție. Se pare că bucata asta este mai interesantă decât cea de acum câteva zile, incluzând mai multe notificări și acțiuni.

Dynamic Island pe Samsung Galaxy S22 Ultra poate să afișeze informații despre baterie, pictograma de înregistrare a apelului plus timer, controale multimedia, conexiuni Bluetooth sau cu dispozitive precum S Pen, notificări WeChat și Alipay (deși astea nu interesează pe nimeni în România) și multe alte chestioare. Practic, cam orice îți apare în ecranul de notificări își poate face loc și aici. Creatorul acestei modificări a promis că va adăuga suport pentru și mai multe aplicații pe viitor.

Îmi place la nebunie ce văd. Adică la cât foc și pară este între fanii Android și… și restul lumii în general, este al naibii de amuzant să vedem cum „fură inovații” de la Apple. Adică fix compania pe care o acuză că se inspiră de la Android atunci când aduce modificări propriului sistem de operare. Of, of, cum să nu iubești dualitatea unora?!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button