Tech&ITȘtiri

Netflix taxează paraziții, Windows aduce suport extins pentru dezarhivare și jocurile de la PlayStation Showcase

Rezumatul săptămânii 22-28 mai

Până și cafeaua are alt gust luni dimineață. Începem o nouă săptămână interesantă în ceea ce privește tehnologia, ceea ce înseamnă că e un moment perfect să te pui la punct cu ce s-a întâmplat notabil în ultimele 7 zile, ca să fii la curent. Avem multe de vorbit, așa că hai să începem.

Cu siguranță cea mai importantă știre are în rolul principal pe Netflix, compania care nu se sfiește să primească ura oamenilor. După producții de-a dreptul proaste, cel mai mare serviciu de streaming din lume a pus în aplicare politicile draconice de account-sharing. În trecut, Netflix a bătut în retragere, dar acum se pare că lucrurile sunt serioase. Ce înseamnă asta pentru tine afli din materialul meu.

Next up, trebuie să urăm adio lui WinRAR și 7-Zip. Și asta nu pentru că programele acestea două vor fi eradicate complet, ci din cauză că Microsoft adaugă suport pentru dezarhivarea fișierelor .rar și .7z, direct în sistemul de operare. Practic, orice fișier arhivat ai avea poate fi desfăcut cu ajutorul uneltelor din Windows, ceea ce e o veste bună. Mai multe detalii în materialul lui Marinake.

Dar haide să vorbim și despre niște jocuri, pentru că „viața fără poezie e pustiu”. Și avem vești mari direct de la Sony, care a ținut evenimentul PlayStation Showcase în cadrul căruia au fost anunțate niște proiecte foarte interesante. Spider-Man, Metal Gear Solid și Assassin’s Creed sunt doar câteva dintre francizele despre care am aflat mai multe. Toate informațiile în articol.

La review-ul săptămânii avem un telefon pliabil de la HUAWEI, pe numele său Mate X3. Acest pliabil este unul special, construcția sa este best in class iar camerele și autonomia sunt o îmbunătățire notabilă față de alte modele din specia asta. Există și câteva probleme destul de serioase care nu pot fi ignorate și pe care le afli din materialul amplu al lui Tudor pe acest subiect.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button