Tech&ITȘtiri

Un pas înainte pentru Microsoft, utilizatorii de Android trec la iPhone și următorul Mortal Kombat

Rezumatul săptămânii 15-21 mai

Săptămâna care tocmai a trecut a fost gazda unor știri și evenimente foarte interesante din lumea tehnologiei. Și cum mai e și luni, tradiția spune că e timpul să trecem prin revistă cele mai importante subiecte despre care am vorbit în ultimele 7 zile. Așa că, ia o gură de cafea și rămâi cu mine mai departe ca să vedem ce și cum.

Și vreau să încep cu achiziția Activision-Blizzard de către Microsoft, un subiect care a împărțit lumea gaming-ului în două și care a făcut autoritățile de reglementare din lume să se întrebe: „Ar putea Microsoft deveni prea puternici?” Ei bine, Uniunea Europeană consideră că nu, dat fiind faptul că oficialii europeni au dat undă verde tranzacției. Nu s-a terminat, însă, iar în calea Microsoft există niște hopuri pe care încă trebuie să le sară. Mai multe detalii în articolul meu.

Un subiect care va rămâne catalistul discuțiilor aprinse între pasionații de tehnologie este întrebarea veșnică: „iPhone sau Android?” Există argumente pro și contra de ambele părți, dar uite că oamenii par că au ales. Tot mai mulți utilizatori de Android fac trecerea la iPhone. Cum s-a întâmplat asta și ce înseamnă totul afli în articolul de pe site.

Dar ce atâta Microsoft, iPhone și Android? Hai să vorbim și despre niște jocuri, că până la urmă astea sunt cele care ne bucură serile de după muncă sau ne umplu weekend-urile alea în care doar vrei să stai acasă. Următorul joc din seria Mortal Kombat a fost dezvăluit și nu este ceea ce te aștepți. În afară de faptul că dezvoltatorii au uitat să numere, noul joc promite și mai multă violență ca până acum, iar violența nu este ceva ce a lipsit din celelalte jocuri. Dacă vrei să afli mai multe, găsești toate datele problemei în materialul lui Marinake.

Păstram registrul și pentru review-ul săptămânii, pentru că vorbim despre The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Cel mai nou joc de la Nintendo ne-a cam dat peste cap așteptările și s-a dovedit a fi una dintre cele mai pline de libertate experiențe pe care le-am avut până acum într-un joc video. Dar nu vreau să dau spoilere, deci cel mai bine ar fi să citești recenzia mea detaliată a jocului.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button