GamingPC&Consoles

Mortal Kombat 1 este oficial și stim când îl putem juca!

Săptămâna trecută am aflat prin intermediul unor zvonuri, cum se va numi următorul joc din legendara serie Mortal Kombat. Și spre surprinderea multor fani, jocul se numește 1… Mortal Kombat 1. La început părea mai mult un placeholder pentru un nume, dar acum este oficial și am primit chiar și un trailer din partea celor de la NetherRealms. Și nici măcar nu ne mai desparte o perioadă atât de mare de lansarea asta, iar fanii înfocați vor putea să-l joace încă de la finalul acestei veri.

Trailerul pentru Mortal Kombat 1 ne oferă și câteva informațîi referitoare la jocul în sine. Acesta este un reboot, similar cu jocurile COD Modern Warfare recente, iar acțiunea are loc într-o lume perfectă creată de Liu Kang, zeul focului. Componenta narativă va include cele mai populare personaje din istoria jocului, printre care îi regăsim pe Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena și așa mai departe. Iar după cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la NetherRealms vor include și Kameo Fighters; personaje precum Arnold și Sylvester Stallone.

Mortal Kombat 1 este disponibil pentru pre-comandă începând de astăzi și poate fi achiziționat în trei versiuni: Standard, Premium și Kollector’s Edition. Cei care comandă în avans îl vor putea folosi în joc pe Shang Tsung și vor avea acces la versiunea Beta a jocului (începând cu august 2023). Lansarea oficială are loc pe data de 19 septembrie 2023, iar noul joc va fi disponibil pe PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button