GamingPC&Consoles

Mortal Kombat 1 este numele următorului joc din franciza legendară

După un 2022 destul de slab, fanii jocurilor fighter se pregătesc puternic pentru a doua jumătate a lui 2023 – pe lângă Tekken 8 și Street Fighter 6, o altă franciză legendară primește un titlu nou. Este vorba despre Mortal Kombat 1, iar vestea că NetherRealm lucrează la acest joc a venit de la un leaker cu un record foarte bun, billbil-kun. Acesta a postat pe Twitter, iar la puțin timp după el, a venit și Jez Corden de la Windows Central care a dezvăluit câteva informații extra.

Primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost numele: Mortal Kombat 1. Inițial, jocul apăruse cu numărul 12 într-un raport financiar al celor de la Warner Bros. Discovery, dar s-a schimbat între timp. Mai aflăm și platformele pe care va fi lansat jocul: PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch. Acesta va fi disponibil în trei versiuni și prețurile variază de la o platformă la alta:

  • Standard: 69.99$ (PS5, Xbox Series), 59.99$ (Switch)
  • Premium: 109.99$
  • Kollector’s: 249.99$ (PS5, Xbox Series)

Știm și informații legate de prezentarea oficială a jocului. Se pare că Mortal Kombat 1 ar urma să-și facă apariția în cadrul următorului eveniment PlayStation Showcase care se vă desfășura pe data de 25 mai 2023. În plus, conform unuia dintre creatorii seriei (Ed Boon), jocul ar trebui să fie lansat cândva în 2023 și pare o mișcare logică. Când ai așa competiție, e și păcat să nu te alături.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button