Tech&ITȘtiri

Google Maps devine mai util, toate noutățile de la MWC 2024 și jocurile gratuite de pe PS Plus în martie

Lucrurile se mișcă foarte repede în domeniul tehnologiei, iar afirmația asta n-a fost niciodată mai adevărată ca acum. Pe lângă tot felul de noutăți legate de funcții adăugate în Google Maps, jocuri gratis pe PlayStation și review-ul poate celui mai bun telefon de vârf de pe piață a avut loc și Mobile World Congress 2024 sau MWC cum îl știu prietenii. That being said, avem multe de discutat deci hai să începem.

Iar primul subiect de azi are legătură cu Google Maps, și cu un nou widget pentru home screen menit să îți facă navigarea pe jos mai ușoară și mai plăcută. Ăsta e un lucru extrem de bun deoarece, după părerea mea, aici era unul dintre punctele slabe ale aplicației. Dacă ești curios să vezi ce s-a băgat nou în Google Maps și cum funcționează toată treaba, aruncă un ochi pe articolul lui Aurelian.

Acum urmează o transmisiune specială de la trimisul nostru la Barcelona, Adrian! Săptămâna trecută el a pășit în raiul pasionaților de tehnologie la MWC 2024, și are multe să ne povestească. De la cel mai ieftin pliabil nou (link aici) până la cel mai reparabil telefon din lume (link aici), viitorul jocurilor VR (link aici), flagship-ul HUAWEI interzis (link aici) și o discuție mai largă despre inteligența artificială și 5G (link aici), ai un ghid complet al celor mai interesante lansări și anunțuri de la conferință.

Încheiem secțiunea de știri a rezumatului cu o veste bună pentru gamerii pentru PlayStation 5. Cum tocmai a început o nouă lună, era doar o chestiune de timp până când vom primi jocuri noi pe PS Plus, abonamentul consolei. Și spre deosebire de alte dăți, selecția de luna asta conține niște titluri extrem de interesante, despre care poți citi mai multe în materialul meu.

Dar v-am promis la început un review special, iar acum e momentul să vorbim despre el. Honor Magic6 Pro este aici, și vine să-i fure coroana lui S24 Ultra! Este construit exemplar, are un display fantastic și vine cu un arsenal de camere incredibil pe spate. Este un flagship în toată puterea cuvântului, iar toate detaliile și impresiile mele despre el le regăsești în recenzia completă.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button