GamingPC&Consoles

Jocurile gratuite de pe PS Plus din luna martie sunt câte ceva pentru fiecare

Vine, vine primăvara, iar cu ea la pachet vin și noile jocuri incluse în abonamentul PS Plus. Și, spre deosebire de destul de multe alte luni din trecut, acum chiar sunt entuziasmat pentru mai multe dintre titlurile aflate pe listă. Avem multe de vorbit, așa că hai să le luăm pe rând și să discutăm despre fiecare în parte. Și, cum noul sezon din Formula 1 este după colț, am o veste bună pentru fanii Marelui Circ.

F1 2023 este primul titlu inclus pe lista PS Plus de luna asta, un joc numai bun să te aducă în spiritul competiției. Are substanțial mai mult conținut decât jocul precedent, modelul de handling se simte foarte bine și este ușor de înțeles și de manevrat din controller iar noul capitol al modului de poveste Braking Point, introdus inițial în F1 2021, este cireașa de pe tort.

Următorul pe listă este expansion-ul The Witch Queen pentru Destiny 2, considerat de către jucători drept unul dintre cele mai reușite addon-uri pentru joc. Cu o poveste interesantă, o groază de arme noi care mai de care mai mișto și dungeon-uri și raid-uri cât cuprinde, merită să îi acorzi o șansă celui mai popular looter-shooter online de pe piață, sau să revii la el dacă te-ai lăsat după dezamăgirea numită Shadowkeep.

În continuare îl avem pe SIFU, o scrisoare de dragoste adusă beat ‘em up-urilor din trecut. Recunosc că ăsta este un joc pe care voiam să îl încerc în trecut, dar din lipsă de timp l-am împins întotdeauna de-o parte. Well, not anymore, pentru că e și el prezent luna aceasta pe PS Plus. Din ce am văzut și auzit, este un joc care poate deveni al naibii de greu, dar în același timp este și foarte rewarding, și abia aștept să îmi înfig colții în el cu prima ocazie.

Ultimul și cu siguranță cel din urmă joc de luna asta este Hello Neighbor 2, o continuare a unui titlu cu extrem de mult potențial nerealizat. La bază, jocul este un stealth horror plin de puzzle-uri și momente interesante, și deși sunt sigur că există oameni care îl vor adora, Hello Neighbor 2 nu face parte din lista mea de must play-uri. Cu toate astea, dacă îți place ce vezi și crezi că ar fi pentru tine dă-i o șansă, s-ar putea să rămâi surprins. Și, cum e gratuit luna asta pe PS Plus, nici nu te costă nimic să încerci.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button