GamingPC&Consoles

Assassin’s Creed Mirage a fost anunțat oficial

Avem în sfârșit informații oficiale despre noul joc din seria Assassin’s Creed. După o perioadă de doi ani de la Assassins’s Creed Valhalla, cei de la Ubisoft au anunțat noul titlu al seriei. În această perioadă destul de lungă în care nu am mai aflat nicio noutate despre această franciză, fanii au venit cu tot felul de presupuneri în legătură cu zona și perioada istorică în care următorul joc va fi situat.

Dintre toate presupunerile și dorințele fanilor, una dintre ele este cea mai des întâlnită: un Assassin’s Creed în Japonia, în era samurailor. Și eu am sperat la rândul meu să văd acest lucru materializându-se într-un joc în toată regula, dar se pare că nu e cazul. Cel puțin, nu acum. Nu știm în ce perioadă va fi situat noul titlu, dar știm că jocul se va numi Assassin’s Creed Mirage iar acțiunea acestuia se va petrece în Bagdad, capitala Irakului.

Chiar dacă îmi doream foarte mult un Assassin’s Creed cu samurai, nu am cum să spun că sunt dezamăgit de această alegere a celor de la Ubisoft, deoarece tema acestui joc îl apropie destul de mult de atmosfera lui Assassin’s Creed Revelations, a cărui acțiune se petrece în Turcia, aceasta fiind o țară învecinată cu Irak.

Un nou Assassin’s Creed situat în Asia de Vest

Pot spune cu mâna pe inimă că Assassin’s Creed este seria mea preferată de jocuri, deci ce voi spune poate fi puțin ciudat: primul meu contact cu seria a fost prin Revelations, acesta fiind al patrulea joc din serie. Chiar și după ce am jucat restul titlurilor (recunosc că Odyssey mi-a scăpat, dar nu pentru mult timp), Revelations a rămas pentru mine un joc special.

Povestea, crafting-ul de bombe și protejarea cuiburilor de asasini sunt doar câteva lucruri care diferențiază Assassin’s Creed Revelations de toate celelalte jocuri din serie, dar lucrul care m-a fascinat cel mai mult este atmosfera Constantinopolului (actualul Istanbul), de la muzică și arhitectura orașului până la poveștile locuitorilor care îți dădeau diverse misiuni sau pe care pur și simplu îi auzeai vorbind atunci când treceai pe lângă ei.

Urmează ca cei de la Ubisoft să dezvăluie mai multe despre Assassin’s Creed Mirage în cadrul evenimentului Ubisoft Forward, care va avea loc pe 10 septembrie.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button