Tech&ITGaming

O să avem o alternativă la Assassin’s Creed… cu ninja!

Autor: Matei Pană

Jakub Ben, dezvoltator care a făcut parte o perioadă din echipa CD PROJEKT RED, a înființat un nou studio numit “Dark Passenger”, împreună cu Pawel Kuleta în funcția de director de operațiuni și Magdalena Furman în funcția de animator 3D de personaje. Studioul caută acum oameni pentru mai multe funcții, cum ar fi programator de gameplay, artist tech și designer de sunet.

Primul joc creat de acest studio va fi unul multiplayer care se va petrece în Japonia Feudală. Jocul va fi dezvoltat în Unreal Engine 5 și va include co-op, PvP și PvE, iar povestea sa va fi despre un invadator care a dat jos de pe tron shogun-ul acelei vremi pentru a instaura un nou regat.

Dark Passenger spun pe site-ul lor următoarele: “Scopul nostru este de a crea jocuri online captivante, care se concentrează atât pe cooperare cât și pe competiție. Suntem fascinați de interacțiunile între oameni, alianțe, confruntări curajoase și întorsături de situație neașteptate”.

Japonia Feudală, parkour și samurai

Jucătorii se vor afla în rolul unui shinobi (ninja) care va trebui să înfrunte forțele conducătorului în căutarea unor artefacte misterioase. Te vei putea plimba prin lumea jocului într-o varietate de moduri: prin escaladarea clădirilor, prin parkour pe acoperișurile acestora dar și prin furișat. 

Caracterele jocului vor fi variate și vor reprezenta mai multe clase sociale, de la simpli țărani până la nobili și samurai. Jocul va avea și character customization, unde îți vei putea construi caracterul după bunul plac, dar acest customization nu se oprește aici. Vei putea de asemenea să îți construiești propriul dojo, unde îți vei putea invita prietenii pentru activități co-op.

Încă nu avem o dată de lansare a acestui joc, dar website-ul oficial spune că va fi disponibil pe PC prin Steam și Epic Games Store, dar și pe Playstation 5 și Xbox Series X/S.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button