ȘtiriTech&IT

Noua interfață WhatsApp, iPhone 15 se apropie și telefoanele Zenfone vor continua

Rezumatul săptămânii 28 august-3 septembrie

Ne apropiem cu pași repezi de ceea ce noi numim aici în redacție „toamna de foc”, iar asta pentru că toți producătorii de tech și dezvoltatorii de jocuri se înghesuie să își lanseze produsele înainte de sărbători. Dar asta nu înseamnă că nu avem despre ce să vorbim la rezumatul săptămânii acesteia, pentru că s-au petrecut niște chestii cu adevărat interesante în ultimele 7 zile.

Și vreau să începem cu o veste care ne impactează pe toți într-o oarecare măsură: noua interfață a WhatsApp. De-a lungul timpului, WhatsApp a rămas în urmă când vine vorba de funcții și aspect comparativ cu rivalii săi apăruți mai recent. Cu toate astea, Meta (compania din spatele aplicației) lucrează din greu pentru a aduce WhatsApp în rândul lumii, iar după ce au introdus opțiunea de a trimite poze la calitate maximă, un refresh al interfeței era la mintea cocoșului. Toate detaliile le găsești în articolul meu de pe site.

Next up, nu putem să ignorăm lansarea iminentă a următoarei generații de iPhone. Mai știi cum am zis la început că urmează „toamna de foc”? Ei bine, evenimentul Apple care va avea loc curând semnifică startul acestei perioade aglomerate de lansări, iar ca de obicei, pentru câteva ore, întreaga lume tech se va opri în loc și va căsca ochii la ce are gigantul din Cupertino de arătat. Desigur, cum trăim în era leak-urilor pe internet, avem deja o idee destul de bună în legătură cu produsele și funcțiile pe care Apple le vor prezenta pe scenă. Mai multe detalii aici.

Și dacă tot am vorbit despre iPhone-uri, hai să păstrăm registrul și să discutăm despre familia ASUS Zenfone. De-a lungul timpului, aceste telefoane s-au dovedit a fi alternative foarte bune pentru cei care vor un telefon diferit, cu personalitate și plin de funcții interesante. Dar au existat niște zvonuri cum că ASUS ar putea renunța la diviza lor de telefoane Zenfone, rămânând astfel doar cu ROG Phone de gaming, dar aceste informații s-au dovedit a fi false. Regăsești întreaga situație povestită de Marinake în articolul lui pe acest subiect.

În final, hai să vorbim și despre un joc, iar primul Red Dead Redemption a ajuns din nou în lumina reflectoarelor grație unei portări pe Nintendo Switch și PS4. Noi am avut pe mână versiunea pentru Switch și, în ciuda unor animații îndoielnice și a prețului mare, primul RDR rămâne un must-play, chiar și acum în 2023. Gândurile mele legate de joc le găsești în recenzia completă.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button