ȘtiriTech&IT

ASUS neagă zvonul care spune că telefoanele Zenfone vor ieși din producție

Acum câteva zile a apărut un zvon din Taiwan care spunea că ASUS a încheiat socotelile cu seria de telefoane Zenfone și urmează să oprească producția după Zenfone 10. Motivul ar fi fost o restructurare în interiorul companiei. Doar că de data asta, nu doar că zvonurile n-au fost reale, dar au fost negate chiar de producător, care a declarat pe site-ul propriu că nu este cazul să credem toate informațiile.

Am vrea să discutăm despre zvonul care susține că seria ASUS Zenfone 10 va fi ultima din linia sa de produse. Acesta NU este adevărat. Vom continua business-ul cu ambele serii de telefoane, ROG Phone și Zenfone. ASUS are un angajament puternic pentru industria de smartphone-uri și clienții săi.

O decizie ca aceasta nu prea ar fi avut sens, mai ales că telefoanele din seria Zenfone au reușit să își creeze un oarece renume pe piață. Seriile 9 și 10 au ieșit în evidență prin formatul minimalist și specificațiile actuale, iar după succesul înregistrat de ROG Phone-uri în ultimii ani, ASUS a reușit să-și facă loc pe două sub-piețe – ai odată telefoanele normale, dar cu dimensiuni reduse care completează un gol lăsat de flagship-urile actuale de 7″, iar de cealaltă parte ai cel mai tare telefon de gaming.

Iar dacă ambele serii de telefoane au ajuns la generațiile 10, respectiv 6, înseamnă că au vândut destul de bine. ASUS nu s-a sfiit niciodată să pună capăt proiectelor care nu generează profit, iar dacă zvonul ar fi fost real, cred că am fi primit un update direct din partea companiei. Tot răul spre bine, măcar acum știm care este poziția producătorului, care a menționat și că va exista o generație 2024 de produse (probabil telefoane) despre care vom afla ceva mai târziu.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button