Filme

Serialul The Last of Us tocmai a primit un teaser

După ce am aflat despre acest proiect în luna martie a anului 2020, acum HBO a lansat teaser-ul pentru adaptarea jocului The Last of Us, cu Pedro Pascal în rolul lui Joel și Bella Ramsey în rolul lui Ellie. Această dezvăluire face parte dintr-o colecție de mai multe teasere ale unor seriale care urmează să apară pe platformă, pe care o puteți vedea mai jos (pentru The Last of Us, poți da skip la 1:40).

Pe lângă cele două personaje principale, în trailer o putem vedea pe fiica lui Joel, Sara, rol jucat de actrița Nico Parker, și pe Nick Offerman care joacă rolul lui Bill. Din cele câteva scene pe care le vedem, putem observa că atmosfera serialului este foarte apropiată de cea a jocului, lucru care reprezintă un mare plus pentru acest serial deoarece majoritatea producțiilor adaptate după jocuri se îndepărtează destul de mult de titlurile din care se inspiră.

Având în vedere că aici vorbim de The Last of Us, consider că este esențial ca acest serial să fie cât mai apropiat de atmosfera jocului. Până la urmă, jocurile sunt făcute astfel încât te poți uita la walkthrough-uri pe YouTube ca și cum te-ai uita la un serial, dar recomand mai degrabă să încercați jocul original. Iar dacă nu aveți un PlayStation nu e nicio problemă, pentru că acesta va apărea pe PC în mai puțin de două săptămâni.

Încă nu avem o dată oficială de lansare, dar știm că va apărea în 2023, asta dacă totul va decurge cum trebuie și nu va suferi amânări.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button