Filme

Serialul The Last of Us va recrea în detaliu scene din jocurile originale

Faptul că una dintre cele mai bune francize de jocuri primește o adaptare pentru micile ecrane nu ar trebui să ne mire. Chestia interesantă este, însă, modul în care producătorii vor vrea și vor putea să adapteze povestea jocurilor pentru a oferi o poveste pe măsura unui serial care vrea să respecte dorințele fanilor. La fel cum spuneam și în clipul meu despre filmele făcute după jocuri, este greu să aduci laolaltă două medii diametral opuse.

Dar asta nu înseamnă că nu poți încerca, iar leak-urile recente arată niște fotografii interesante care subliniază similaritatea dintre jocurile originale și serialul The Last of Us. Unii care s-au aflat în preajma platourilor de filmare din regiunea Calgary din Canada, au avut șansa să tragă cu ochiul la ce se întâmpla pe acolo. Deci, deși unele locații, implicit unele elemente narative se vor diferenția de povestea originală, există semne că o bună parte din scenele din jocuri vor fi recreate în serial.

Postările de mai jos arată astfel de similarități. Chiar dacă nu este o copie 1 la 1, acuratețea este cel puțin remarcabilă. Acestea fac parte dintr-o compilație alcătuită de un utilizator numit TheLastofUsTV, care adună imaginile realizate de alți utilizatori. Iată, de exemplu, comparația dintre depoul de autobuze din joc și ceea ce se regăsește pe platourile de filmare:

Aceasta este o parte programată pentru filmare în Calgary, după ce filmările din orașul Olds au fost încheiate. După cum se poate observa, cam toate aceste leak-uri se concentrează pe locațiile surprinse de noul serial The Last of Us, în vreme ce fanii încă așteaptă și alte imagini cu actorii care vor da viață personajelor principale. Pedro Pascal va intra în pielea lui Joel, în vreme ce Bella Ramsey o va juca pe Ellie. Sunt convins că cei doi sunt făcuți pentru aceste roluri, dar bucuria de a urmări un astfel de serial este cu atât mai mare cu cât locațiile și evenimentele din jocuri sunt respectate pe cât de mult posibil.

Avându-l la cârmă pe Neil Druckmann de la Naughty Dog, putem sta cât de cât liniștiți. Serialul are potențial, iar producătorii promit că povestea va fi respectată cu strictețe. Chiar și așa, nu putem decât să ne convingem singuri odată ce The Last of Us va debuta în decursul anului următor.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button