GamingRSS PaginaDeMedia

The Last of Us Part 2 a câștigat peste 300 de titluri Game of The Year

Nu e greu să recunoști un joc bun. Cu bune, cu rele, The Last of Us este o serie care și-a câștigat respectul, deci era de așteptat ca Part 2 să pășească în lumina reflectoarelor pentru titlul de Game of The Year. Anul 2020 a fost un an important din punct de vedere gameristic, iar The Last of Us Part 2 a avut parte de competiție serioasă, în frunte cu Ghost of Tsushima, Hades și Doom Eternal.

Vestea cea mare a fost anunțată în cadrul evenimentului The Game Awards 2020. A fost o luptă strânsă, dar se cam știa cine anume avea să câștige. Și iată, The Last of Us Part 2 nu numai că și-a câștigat oficial titlul de Jocul Anului, dar a făcut furori în rândul publicațiilor și site-urilor de specialitate. Prin urmare, sequel-ul unei capodopere a fost desemnat astfel de peste 300 de ori.

The Last of Us Part 2 este acel așa-numit „state of the art”

Pentru că nu este vorba doar de un simplu titlu GOTY, The Last of Us Part 2 a fost vedetă inclusiv în cadrul The Golden Joystick Awards, unde a fost nominalizat pentru mai multe categorii, câștigând premiul pentru fiecare în parte: “Best Audio”, “Best Storytelling” și “Best Visual Design”. Jocul își merită premiul, negreșit. Chiar dacă a stârnit destule controverse din mai multe puncte de vedere ceva mai… Delicate, The Last of Us 2 este și va fi în continuare un nume de referință. Din păcate, Sony nu pare interesat de o tranziție PS5, rămânând în schimb la varianta backwards compatible.

Naughty Dog sunt mai mult preocupați cu încă un remaster pentru primul TLoU, ceea ce înseamnă că este a doua oară când primul titlu din serie primește un upgrade pentru noile generații de console, primul fiind cel de pe PS3 pe PS4. În plus, ne bate la ușă un serial produs de HBO, supravegheat cu atenție de către însuși Neil Druckmann.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button