TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung anunță că seria Galaxy Note nu va fi lansată anul acesta

După succesul seriei Galaxy S21, producătorul nu a stat degeaba, făcând pregătiri pentru Samsung Galaxy Unpacked, sursa principală pentru tot ceea ce înseamnă anunțuri noi și tehnologii marca Samsung. Cu toate acestea, șansele ca noua serie Galaxy Note să vadă lumina zilei în decursul acestui an sunt mici spre nule, iar vestea vine chiar din partea companiei.

În cadrul unei conferințe din Coreea de Sud, Samsung menționează că ia în calcul omiterea lansării seriei Galaxy Note anul acesta, pentru a-și putea organiza mai bine catalogul și pentru a-și gestiona mai eficient timpul

În repertoriul Samsung, seria Note face parte din acele modele high-end. Ne-ar fi foarte greu să dezvăluim două flagship-uri în același an, deci ar fi foarte greu să lansăm un model Note la timp. Lansarea acestuia poate fi reprogramată, însă ne gândim serios să ne ocupăm de seria Note anul viitor DJ Koh, co-CEO

Galaxy Note, pe fundalul crizei de chip-uri

Koh a mai adăugat și că, la momentul actual, există o criză mondială a chip-urilor care ar putea întârzia atât producția, cât și livrarea produselor. Din moment ce pandemia a afectat serios atât organizarea, cât și modul de funcționare a companiilor, acestea întâmpină dificultăți în a onora comenzile și producerea de tehnologii pentru diferite sectoare, de la smartphone-uri și până la mașini.

Din afirmațiile companiei, criza de chip-uri nu pare a fi motivul pentru care Samsung se gândește să amâne lansarea seriei Galaxy Note. Cu toate acestea, ar putea fi unul din factorii majori care vor influența decizia gigantului tech. Poate că una din cele mai populare serii de smartphone-uri nu va da ochii cu publicul prea curând, însă astăzi ar urma să aflăm cu exactitate la ce anume lucrează Samsung. Este 17 martie, ziua Samsung Galaxy Unpacked. Am putea vedea noile Z Fold și Flip? Să fie oare acel smartphone cu display surround mitic, despre care toată lumea afirma că este doar o legendă?

Samsung ar vrea sa lanseze un smartphone cu display surround – Ilustratiile sunt deosebite!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button