TECHRSS PaginaDeMediaTelefoane

Următorul Samsung Galaxy Unpacked va avea loc pe 17 Martie 2021

Din moment ce pandemia încă dă târcoale, foarte multe industrii trebuie să găsească modalități eficiente și sigure atât pentru a putea funcționa, cât și pentru a-și putea prezenta produsele. Gigantul sud-coreean revine cu o nouă ediție a Galaxy Unpacked, după doar câteva luni de la ultimul eveniment în cadrul căruia a fost prezentată noua linie Samsung Galaxy S21.

Samsung a început deja să ofere invitații și să planifice următoarea conferință de presă, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 17 Martie 2021. Galaxy Unpacked este ocazia perfectă pentru a descoperi inovațiile în materie de tehnologie, aducând laolaltă angajați, jurnaliști și parteneri ai companiei.

Desigur, cea mai importantă întrebare este „ce vom vedea la Galaxy Unpacked?” Să fie oare vorba despre o serie de telefoane pliabile? Am putea vedea noii membri ai familiei Samsung Galaxy Z Fold/Flip? Sau poate va fi vorba despre acel laptop Exynos cu soluție grafică AMD pe care Samsung l-ar putea lansa anul acesta?! Posibilitățile sunt interesante, întrucât Samsung este evident îngropat până peste cap în proiecte pe anul 2021. Compania nici nu a apucat să respire ușurată după munca la seria Galaxy S21, că se și avântă să producă ecranul lui iPhone 13. În plus, parteneriatul cu Microsoft a fost prelungit, iar cei doi giganți vor lansa o linie de monitoare și televizoare pentru gaming, cu un preț pe măsură. Indiferent ce vom vedea la Galaxy Unpacked, cu siguranță va fi ceva ce merită atenția noastră.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button