GamingRSS PaginaDeMediaTECH

Xbox Series X și Samsung se aliază pentru QLED-uri next-gen

Xbox Series X și Samsung nu este neapărat ceva groundbreaking, în sensul că cei doi giganți se află într-un parteneriat încă din 2017. Reînnoirea contractului nu face decât să întărească faptul că Samsung va rămâne în continuare partenerul Xbox pe partea de televizoare și monitoare în Statele Unite și în Canada.

După ce ambele companii au muncit cot la cot pentru dezvoltarea și giveaway-ul unui televizor QLED cu tematică Cyberpunk 2077, chiar înainte de lansarea noii generații de console, Xbox Series X și Samsung vor să dea lovitura cu ceea ce se vrea a fi „un companion fenomenal pentru Series X”. Este vorba despre seria de televizoare și monitoare Neo QLED.

Acestea vor să ofere gaming la 120 FPS pe rezoluție 4K, ca să poți tura la maximum motoarele consolei. Pentru Xbox Series X și Samsung, linia Neo vrea să aducă acel gaming next-gen pe care tot mai multe gadget-uri și hardware le promit de ceva vreme încoace. QLED-urile vor introduce ma multe funcții interesante, precum Game Bar, pentru a ajusta rapid aspect ratio-ul ecranului, management pentru input lag și conectică wireless pentru căști.

Xbox Series X și Samsung promit multe, iar prețurile sunt pe măsură

Interesant este și că seria Neo va conține primele televizoare compatibile cu AMD Freesync Premium Pro, opțiune regăsită mai degrabă pe monitoarele de gaming high-end. Echipa formată din Xbox Series X și Samsung va oferi posibilitatea optimizării gameplay-ului cu ajutorul Neo Quantum Processor, o tehnologie asistată de AI learning.

Odată cu Xbox Series X și Samsung, fanii celor doi giganți au la dispoziția lor mai multe opțiuni care fac parte dintr-un ecosistem îndrăzneț. Xbox Game Pass îți aduce funcții noi pe dispozitivele Samsung Galaxy, astfel încât poți face cumpărături și microtranzacții pe dispozitivele compatibile.

Dacă sud-coreenii aduc ecranele, iar americanii aduc joaca, fie ea local sau cloud, atunci probabil că prețurile vor fi și ele destul de piperate. Numai cel mai ieftin model de Neo QLED, un anume QN85A de 55 de inchi te va ușura de 1,599.99 de dolari, deci ai de ales – ori un rinichi, ori te mulțumești cu alte modele mai accesibile.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button