TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung planuieste sa lanseze mai multe smartphone-uri pliabile in 2021

Noi membri in familiile Samsung Galaxy Z Fold/Flip

Trecand peste speculatiile in ceea ce priveste seria Galaxy S21, Samsung are in plan si o serie de telefoane pliabile, menite sa imbunatateasca tot ceea ce au oferit Galaxy Z Fold/Flip-urile.

Producatorul ar putea lansa la anul patru noi modele care sa calce pe urmele seriei curente, iar acestea ar fi, dupa cum urmeaza: doua modele Samsung Galaxy Z Fold 3 si doua modele Galaxy Z Flip 2. Sursele indica faptul ca telefoanele ar putea aparea in a doua jumatate a lui 2021. In plus, se mentioneaza ca productia ar incepe undeva in jurul lunii august.

Samsung Galaxy Z Fold 3 – Posibile caracteristici

Leak-urile ne spun ca Samsung ar putea introduce suport pentru S Pen pe noul Galaxy Z Fold 3. Dar pentru asta, este posibil ca producatorul sa modifice tehnologia display-ului, trecand astfel de la electromagnetic resonance (EMR) la active electrostatic solution (AES) pentru ca input-ul stylus-ului sa fie mai bun.

Totodata, ultra thin glass-ul (UTG)  ar putea fi de doua ori mai gros decat cel prezent pe Z Fold 2, trecand de la 30 de micrometri la 60 de micrometri. Exista si sanse ca Samsung sa introduca in noul model o camera foto in-screen, alaturi de iluminare RGB fix pe pivotul dintre cele doua jumatati.

La aceste zvonuri se adauga si un mic/mare experiment al celor de la Samsung. Se spune ca noile modele din seria Z Fold vor fuziona cu cele din seria Note, pentru a produce si gestiona o singura linie de smartphone-uri productivity-based, ceea ce inseamna ca ne putem astepta ca viitorul Galaxy Note 21 fie ultimul ramas din familia sa.

Informatiile trebuie privite totusi cu scepticism, dar asta nu inseamna ca in 2021 Samsung nu va incepe in forta porductia de flagship-uri, revitalizand moda telefoanelor pliabile. Intre timp, lansarea seriei Galaxy S21 este cea mai apropiata de implinire, in conditiile in care pe Internet se posteaza deja videoclipuri si materiale hands-on care analizeaza modelele.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button