Știri

Probleme în paradisul Twitter, Apple și NVIDIA date în judecată și Netflix te ajută să îți dai afară fostul de pe cont

Dimineața zilei de luni este un moment detestat de mulți. Cei care au petrecut tot weekend-ul se resimt serios iar cei care s-au odihnit se simt extenuați din motive total necunoscute. Dar acest moment reprezintă și o oportunitate grozavă să afli ce chestii importante s-au mai întâmplat în lumea tehnologiei.

Fără îndoială cel mai arzător subiect care a fost pe buzele tuturor este povestea Elon Musk-Twitter. În articolul meu de săptămâna trecută (pe care îl găsești aici), am analizat primele efecte de după achiziție, iar rezultatul era unul sumbru. Acum, află și că Musk i-a dat unban lui Donald Trump (interzis de pe Twitter după atacul de la Capitoliu de pe 6 ianuarie 2021), totul în urma unui poll pe profilul lui.

Se pare că săptămâna trecută a fost și săptămâna proceselor, deoarece atât Apple cât și NVIDIA s-au trezit cu mai multe apeluri disperate venind de la echipele lor de avocați. În timp ce în cazul NVIDIA, lucrurile nu sunt atât de grave (poți citit mai multe aici), pentru Apple, lucrurile stau mult mai rău. Aceștia din urmă sunt acuzați că au mințit cu nerușinare atunci când se băteau cu pumnii în piept că țin la intimitatea utilizatorilor (mai multe detalii aici).

Te-ai săturat să încerci să te uiți la un film pe Netflix și să nu poți din cauză că prietenii tăi cărora le-ai dat contul să se uite la „doar un film” se uită în realitate la mai multe seriale decât ai văzut tu vreodată și numărul de useri e mereu full? Sau te-ai despărțit de prietenă/prieten și nu vrei să schimbi parola pentru că și așa abia o ții minte pe cea care e setată pe cont? Netflix are soluția pentru tine: o nouă funcție cu care poți să deconectezi dispozitive individuale de pe cont (mai multe informații aici).

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button