Tech&ITȘtiri

Netflix introduce o funcție care te ajută să-ți dai fostul afară de pe cont

Te-ai săturat să încerci să te uiți la un film pe Netflix și să nu poți din cauză că prietenii tăi cărora le-ai dat contul să se uite la „doar un film” se uită în realitate la mai multe seriale decât ai văzut tu vreodată și numărul de useri e mereu full? Sau te-ai despărțit de prietenă/prieten și nu vrei să schimbi parola pentru că și așa abia o ții minte pe cea care e setată pe cont?

Ei bine, dacă ai răspuns pozitiv la întrebările de mai sus, atunci e bine să știi că Netflix tocmai a introdus o funcție care te ajută să faci fix asta. Funcția, pe numele ei „Manage Access and Devices”, te lasă să vezi fiecare dispozitiv conectat, orașul din care este acel dispozitiv conectat și te lasă și să deconectezi dispozitive individuale după bunul plac.

netflix manage devices

Conform unei postări pe blogul oficial, Netflix spune că au introdus această opțiune pentru a le da celor care au contul mai mult control asupra lui. Pe lângă cele două exemple pe care le-am spus și eu mai sus, oficialii companiei mai spun și că, odată cu venirea sărbătorilor, mulți oameni aleg să plece din oraș și astfel, să doarmă la hotel sau în paturi care nu sunt ale lor și astfel, această funcție îi ajută și pe ei să se deconecteze mai ușor din locurile unde și-au introdus contul temporar.

Un alt motiv pentru care Netflix a introdus chestia asta face parte, cu siguranță, din cruciada lor împotriva account sharing, care este din ce în ce mai agresivă. Oricum ar fi, o funcție în plus care te ajută să ai control mai mult asupra contului tău reprezintă un pas înainte și trebuie să recunosc că o voi folosi și eu atunci când mai plec în concediu și îmi uit logat contul prin hoteluri.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button