GamingPC&Consoles

Remedy oferă detalii noi despre Alan Wake 2 și un sequel pentru Control

Săptămâna trecută a fost importantă pentru cei de la Remedy. Compania a găzduit o conferință financiară în care a discutat despre proiectele la care lucrează și pe care plănuiește să le dezvolte în viitor. În acest moment, atenția angajaților este fixată pe Alan Wake 2, despre care reprezentanțîi companiei au spus că este pe drumul cel bun, fiind în stadiul de „full production„.

Nici Control nu scapă de planurile de viitor ale celor de la Remedy. După succesul destul de mare înregistrat de acest joc, se pare că un sequel este deja în lucru, deși abia în stadiul de prototip. În plus, compania lucrează și la un spin-off bazat tot pe această serie. Se pare că finlandezii au dat lovitura cu acest titlu, iar după colaborări importante cu NVIDIA cred că vor să profite de momentum.

Remedy are în plan și Max Payne Remake, dar și-un joc F2P

O altă parte interesantă a discuției a fost Max Payne. Primele două jocuri din serie au fost dezvoltate de Remedy, deși au fost publicate cu ajutorul celor de la Rockstar care mai apoi au achiziționat și drepturile asupra numelui Max Payne și au dezvoltat al treilea joc din serie. Dar asta nu îi oprește pe dezvoltatorii finlandezi să lucreze la variantele remake ale primelor două jocuri.

Spre finalul raportului, compania a mai oferit câteva detalii și despre Vanguard, un joc multiplayer free-to-play despre care Remedy au spus că „face progrese bune„. Este dezvoltat în colaborare cu Tencent, deci ne putem aștepta să auzim câteva noutăți spre finalul acestui an. Dacă vreți să aflați mai multe despre jocurile menționate în acest articol, avem pe Zona recenzii pentru Alan Wake Remastered și Control, așa că vă invit să aruncați o privire.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button