GamingPC&Consoles

Primele două jocuri Max Payne vor fi remasterizate de Remedy

Aseară lucram la un material pentru YouTube când am primit o notificare care spunea cam așa: Remedy și Rockstar au bătut palma pentru versiunile remasterizate ale primelor două jocuri Max Payne. Acestea vor fi lansate sub forma unui singur titlu pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Am fost încântați când vechii noștri prieteni de la Remedy ne-au contactat cu privire la remasterizarea jocurilor Max Payne originale. Apreciem foarte mult munca depusă de Remedy de-a lungul anilor și abia așteptăm să punem mâna pe noile versiuni.
Sam Houser, Co-Fondator Rockstar Games

În cadrul companiilor, jocul este denumit „New Max Payne 1&2 Project” și este momentan în stadiul de dezvoltare conceptuală. Este mult prea devreme să vorbim despre o dată de lansare în acest moment, dar mă aștept să punem mâna pe ele într-un an. Bugetul pentru acest proiect este asigurat de Rockstar Games în continuare și este asemănător cu sumele necesare unui titlu AAA de la Remedy.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button