GamingRSS PaginaDeMedia

BioWare oferă gratuit conținut bonus pentru fanii Mass Effect

Mass Effect și-a făcut loc în paginile cărții care preaslăvește cele mai bune jocuri de-a lungul vremii, iar asta mulțumită celor de la BioWare, cunoscuți pentru pasiunea lor de a transpune sistemele din tabletop-uri în jocuri video, alături de fire narative complexe și captivante. Pot spune că Dragon Age și Mass Effect sunt printre seriile mele preferate, în special dacă ne raportăm la RPG-uri, iar odată cu Legendary Edition, atât veteranii, cât și noii fani au ocazia să experimenteze o aventură solidă adusă la zi.

Cu această ocazie, BioWare oferă câteva mici cadouri pentru cei care sunt suficient de rapizi și/sau dedicați. Este vorba despre un bundle care conține mai multe benzi desenate, artbooks și soundtrack-ul primului Mass Effect. Este un pachet adresat colecționarilor și celor dornici să afle mai multe despre universul Mass Effect, deci aș zice că acest dar (inițial oferit doar pentru edițiile Deluxe ale ME 2 și ME 3) este pur și simplu un win-win.

Ce conține bundle-ul Mass Effect oferit gratuit?

Vorbim despre o colecție care poate fi descărcată de aici și care include primele numere din benzile desenate Mass Effect: Redemption și Mass Effect: Invasion, două digital artbooks pentru ME 2 și ME 3, soundtrack-ul din primul joc alături de o piesă nouă și o litografă digitală a navei Normandy.

Bundle-ul este destul de generos, cel puțin din punct de vedere narativ. Aceste prime numere din benzile desenate fac parte dintr-o poveste extinsă care face parte oficial din universul imaginat de BioWare, însă nici artbook-urile nu sunt mai prejos, chiar dacă cei mai mulți colecționari aleg întotdeauna un exemplar fizic, (poate) neapărat hardcover. Sunt exemplare stufoase (cea pentru ME 3 trece de 70 de pagini), pe care le poți examina cu satisfacție în vreme ce rulează pe fundal coloana sonoră din primul Mass Effect.

Până când puteți descărca gratuit respectivul pachet?

Scurt pe doi, BioWare menționează că termenul-limită este ziua de 31 iulie. Ori asta, ori până când donwload-urile se epuizează, dar este un bundle ce nu depășește 2GB, deci vă puteți face o favoare descărcându-l aproape instantaneu.

Între timp, BioWare meșterește la următorul titlu din serie. Din păcate, detaliile sunt aride spre inexistente, iar ultima oară când am auzit ceva despre Mass Effect 4 a fost în decembrie anul trecut. Dar este un răgaz pentru BioWare, în cazul în care dezvoltatorul va decide să introducă în Legendary Edition componenta multiplayer a celui de-al treilea joc. Om trăi și om vedea.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button