GamingRSS PaginaDeMedia

Mass Effect se intoarce – Primul teaser pentru noul titlu din serie

De fiecare data cand ma joc titluri produse de BioWare, am prostul obicei sa uit de Mass Effect si sa ma concentrez doar pe Dragon Age si Baldur’s Gate. Si chiar nu stiu de ce, mai ales cand Mass Effect 3 este unul din jocurile mele preferate.

Foarte multi au tendinta sa se refere la seria aceasta ca la o trilogie, pentru ca stim cu totii ce dezastru a fost Mass Effect Andromeda. Am renuntat sa ma mai interesez de soarta lui, sper ca a mai fost retusat intre timp. Pana sa aflam ieri/azi (aolo, fusul asta orar de la americanii astia cu Game Awards) de faptul ca BioWare va incepe lucrul la inca un sequel, am fost anuntati ca vom primi si un asa-numit Mass Effect Legendary Edition, care va upgrada primele trei jocuri din serie, oferindu-le grafica, visuals si texturi aduse la zi. Dar hype-ul se datoreaza in mare parte micului teaser postat pe Twitter, care ne anunta ca „Mass Effect will continue”.

Un timeline dezordonat

Imaginile timpurii ar putea indica un sequel direct pentru Mass Effect Andromeda. Nu este exclus, dar trailerul nu ofera prea multe informatii, in afara de un CGI superb, caracteristic celor de la BioWare.

Jocul se afla oficial in early development, iar trailerul ne-o prezinta pe Liara, care se pare ca a gasit armura lui Shepard, pe care troneaza cunoscutul logo N7. Mesajul este criptic, in sensul ca nu stim cum anume se va lega povestea noului sequel de titlurile anterioare. Spuneam ca ar putea fi o continuarea Andromeda, insa teoriile fanilor tind sa contrazica asta.

In Mass Effect 3, anumite ending-uri prezentau niste secvente despre care se zvoneste ca ar „prevesti” lansarea unui nou joc. Partea interesanta este ca Andromeda nu actioneaza ca un punct de legatura intre povesti, actiunea acestuia fiind plasata intre ME2 si ME3. Cliffhanger-ul din Andromeda ar putea confirma teoriile comunitatii.

Prin urmare, exista sanse ca noul titlu sa se lege de unul din sfarsiturile din cel de-al treilea joc.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button