GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Mass Effect Remastered Trilogy se lanseaza in 2021

Cand zici BioWare, te gandesti automat la Star Wars: Knights of the Old Republic, Dragon Age sau Mass Effect. Si pe buna dreptate, jocurile astea nu numai ca au fost foarte iubite la vremea lor, dar si-au format si un fel de cult.

Fiindca weekdend-ul acesta BioWare sarbatoresc N7 day, aluzie la universul Mass Effect, compania s-a gandit sa anunte oficial pachetul remasterizat al trilogiei (nu, nu vorbim de Andromeda, Andromeda iese din discutie, bleah).

Prin urmare, Mass Effect Remastered Trilogy va oferi fanilor si/sau noilor-veniti ocazia de a experimenta cele trei titluri, cu grafica si texturi imbunatatite,shadere noi, alaturi de toate DLC-urile single-player lansate pana acum.

Din moment ce Remastered Trilogy se adreseaza si hardware-ului next-gen, BioWare promite framerates imbunatatite si rezolutii mai mari. Pe PS4, Xbox One si PC, vom avea, desigur, parte de aceste imbunatatiri, urmand ca, odata cu trecerea la versiunile de generatie urmatoare, sa ne apropiem de ceea ce BioWare numeste „best possible form”.

Un lucru important de mentionat este faptul ca Remastered Trilogy nu va aduce cu sine modul multiplayer din cel de-al treilea joc. Dar asta cred ca este doar o chestiune de gust. Pana la urma, jocurile de la BioWare sunt recunoscute indeosebi pentru firele narative interesante si pentru experienta RPG-ului single-player.

Deci, incepand cu primavara anului 2021, putem incerca acest remaster promitator al primelor trei jocuri Mass Effect.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button