GamingRSS PaginaDeMedia

Componenta multiplayer din Mass Effect 3 ar putea sosi și în Legendary Edition

BioWare nu s-au dat în lături de la nimic atunci când au început lucrul la Mass Effect Legendary Edition, o compilație remasterizată și rebalanced care aduce laolaltă primele trei jocuri Mass Effect, alături de toate DLC-urile single-player ale acestora. Legendary Edition a luat cu asalt comunitatea pasionaților de jocuri BioWare, iar veteranii, dar și bobocii, au avut ocazia să experimenteze sfânta trilogie cu grafică adusă la zi și foarte multe schimbări în materie de combat și control, după cum explicam și aici.

Mass Effect 3 și-a format propriul cult

BioWare a decis, prin urmare, să se concentreze strict pe partea de single-player, dar feedback-ul fanilor l-a determinat pe Mac Walters, creatorul Legendary Edition, să regândească ideea de a introduce și componenta multiplayer din Mass Effect 3 în cadrul acestui remaster. Multiplayer-ul din ME 3 a prins foarte bine la vremea sa. Acesta consta în formarea unei echipe de trei jucători care să facă față unor valuri de inamici pe diverse hărți.

Multiplayer-ul din Mass Effect 3 și-a găsit casă și în ograda Andromeda, cu toate că progresul respectiv nu era legat de campania single-player, așa cum lumea s-a obișnuit în versiunea originală a celui de-al treilea joc.

Nu aș putea să refuz din start așa ceva. Vrem să vedem ce feedback va primi Mass Effect Legendary Edition și cât de mulți jucători își doresc să introducem multiplayer-ul. Apoi ne vom gândi dacă avem la dispoziția noastră resursele necesare și timpul respectiv pentru a-l putea aduce la nivelul acela de superioritate pe care ți noi, și fanii, ni-l dorim. Mac Walters

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button