TelefoaneTECH

Se zvonește că iPhone 14 va apărea pe 7 septembrie

Dacă și tu aștepți să pui mâna pe un iPhone 14, știu senzația. Veste bună însă: tot mai multe surse de încredere afirmă că momentul apariției este foarte aproape. Conform MacRumors și Bloomberg, ca să numim doar câteva, este foarte posibil ca iPhone 14 să fie lansat pe 7 septembrie.

Versiunea standard este un iPhone 13 ușor îmbunătățit

La fel ca predecesorul său, iPhone 14 va avea un procesor A15, 6GB de memorie, un procesor integrat Snapdragon X65 5G și suport pentru WiFi 6E. Cât despre îmbunătățiri, iPhone 14 va avea o cameră ultra-wide-angle și o cameră pe față îmbunătățită, care are acum o deschidere f/1.9 și o funcție de autofocus. Variantele de culoare în care această versiune va fi disponibilă sunt violet, negru, alb, roșu și albastru. Prețul de început al acestei variante este de 799 de dolari.

Care sunt specificațiile variantelor Pro?

Pe lângă versiunea standard a lui iPhone 14, acesta va mai fi disponibil în alte trei variante: Max, Pro și Pro Max. Dintre acestea, varianta Max este la fel ca varianta standard, doar că ecranul acesteia va fi de 6.7 inch, față de cei 6.1 inch ai versiunii standard. Variantele Pro vor fi dotate cu ecrane ProMotion cu un refresh rate de minim 1Hz, o cameră principală de 48 MP și procesor A16.

După o perioadă de așteptare destul de lungă în care internetul a fost plin de zvonuri în legătură cu noile produse Apple, acum se pare că așteptarea va lua sfârșit într-un final, cel puțin atunci când ne referim la noul iPhone. Dacă aceste zvonuri sunt adevărate, și dacă tensiunile dintre Taiwan și China nu vor afecta această lansare, în trei săptămâni de acum încolo va veni ziua cea mare.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button