Tech&ITPC&Consoles

Au apărut pe internet imagini cu consola portabilă a celor de la Logitech

Cei de la Logitech au anunțat luna trecută un parteneriat cu Tencent Games pentru a crea împreună o consolă portabilă cu suport pentru servicii de cloud gaming, inclusiv pentru Xbox Cloud Gaming și GeForce Now. Aparent, cele două firme vor să combine experiența în domeniul de hardware pe care o au cei de la Logitech cu experiența în software pe care o au cei de la Tencent Games.

Acum , o lună și ceva mai târziu, un leak de pe internet ne arată design-ul consolei portabile a celor de Logitech. Evan Blass, specialist în tehnologie cu credibilitate în ceea ce privește leak-urile pe care le face, a postat pe Tweeter imagini cu noua consolă. Însă, în urma unei reclamații, acestea au fost date jos. Dar odată ce o imagine ajunge pe internet, de cele mai multe ori acolo rămâne, într-un fel sau altul.

La scurt timp după, imaginile au început să apară pe o mulțime de site-uri, iar Evan Blass a postat din nou pe Tweeter această consolă, sub forma unei capturi de ecran cu o parte din specificațiile acesteia și o mică imagine:

Da, știu, consola asta seamănă destul de mult cu un Nintendo Switch. Însă, adevărul e că în ziua de azi, este destul de greu să creezi o consolă portabilă care să nu semene cu consola celor de la Nintendo. Trebuie să aibă un ecran mare și două bucăți în lateral pe care să fie așezate butoane. Lucrurile astea două pot face orice consolă portabilă să semene cu un Switch, dar în același timp sunt cam singurele opțiuni de design.

Acest leak s-a întâmplat acum o săptămână, dar cei de la Logitech nu au făcut până acum niciun fel de comentariu în legătură cu acest lucru sau despre faptul că ar fi făcut o plângere pentru ștergerea imaginilor postate inițial.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button