Tech&ITIFA 2022

Între 2 și 6 septembrie se desfășoară IFA 2022, cel mai mare eveniment de tech din Europa

IFA este un eveniment dedicat tehnologiei unde cele mai mari branduri din acest domeniu își prezintă noile produse și servicii pe care le pregătesc pentru consumatori. Aici sunt prezentate noutăți din mai multe zone, cum ar fi tehnologii de tip smart home, device-uri audio, monitoare și televizoare, smartphone-uri sau electrocasnice.

Acest eveniment are loc în Berlin, Germania, între 2 și 6 septembrie, iar presa va avea acces cu două zile mai devreme, adică de azi. Noi suntem deja acolo, deci stați cu ochii pe site pentru că vă vom ține la curent cu cele mai importante anunțuri, la fel cum a făcut colegul nostru Marinake atunci când a participat la Gamescom 2022 săptămâna trecută.

Printre brandurile care vor participa în cadrul ediției din acest an se regăsesc ASUS, LG, Huawei, Panasonic, Kodak, Hama, Fitbit, Audio-Technica și Bosch. Puteți vedea aici lista completă a tuturor participanților de la eveniment.

Care sunt dezvăluirile la care ne putem aștepta de la IFA 2022?

Voi enumera aici câteva dintre anunțurile care s-au făcut până acum:

  • Noi smartphone-uri de la Nokia – compania a postat un teaser pe Twitter în cursul zilei de ieri, care ne spune că zilele acestea vor dezvălui ceva nou. Din moment ce IFA urmează să înceapă, iar cei de la Nokia Mobile sunt participanți, cel mai probabil vom vedea dezvăluirea acolo.
  • Samsung au spus într-un comunicat de presă că vor dezvălui noutăți legate de tehnologiile acestora din zona de smart homes, împreună cu niște soluții legate de sustenabilitate și de consumul eficient al energiei.
  • LG au anunțat că vor dezvălui mai multe produse, printre care un televizor OLED de 97 de inch și un monitor de gaming de 42 de inch care se poate îndoi.
  • ASUS vor anunța trei noi laptop-uri din seria ExpertBook, precum și un spectaculos laptop cu ecran pliabil, dar despre asta vă vom spune în următoarele zile.

Este evident că în cadrul acestui eveniment vom vedea lucruri noi și interesante din toate domeniile tehnologiei, inclusiv niște inovații pe care nu ne așteptam să le vedem așa de repede. Cum am spus și mai sus, noi suntem deja la eveniment și vă vom ține la curent cu anunțurile aici pe site.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button